2777
2789
عنوان

کدومتون نامادری داشتین یانامادری هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13242 بازدید | 196 پست
یکم بیشتربگوعزیزم

مادره خودم ک هست

دو ماه پیشم متوجه شدیم پدرم زنه دوم داره

چندبار بهم گفته باید ب منم بگی مامان😖 

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

من نامادری داشتم خیلی روزای سختی رو کنارش گذروندم 

مادرمم نامادریه یکی دیگه اس ولی مثل ی مادر بهش محبت کرد و محبت میکنه دلم به حال خودم میسوزه یاد اونروزا میفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته خدا بهتون کمک کنه صبر بده هم نامادری داشتن هم نامادری بودن  واقعا اگه همه اونایی که ...

پس ماچی چراهمش من باید آوانس بدم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من نامادری داشتم خیلی روزای سختی رو کنارش گذروندم  مادرمم نامادریه یکی دیگه اس ولی مثل ی مادر ...

نامادری شماباید بالاسر این بچه باشه تابفهمه نامادری یعنی چی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

استارتر

پسرا توی این سن گستاخ میشن 

ادعاشون بالا میره

من یه پسر ده ساله دارم و طبق تجربه میگم‌بهت .

بهت پیشنهاد میکنم‌با یکی دو مادر که  پسر همسن شما دارن رفت و آمد کن خودت متوجه میشی .

من کفشهای آهنی پام کردم 💚 توکل بر خدا ...🙏مهربونا لطفا هر کدوم  ۳ صلوات بدرقه ی راهم کنید🌹🌹 🌹.....سپاس🙏

شرایطش ازوقتی مادرش بوده خیلی بهتره نه کتک میخوره نه گرسنگی میکشه فقط آزارمیده.جرات ندارم بگم بچه میخوام کن فیکون میکنه

استارتر پسرا توی این سن گستاخ میشن  ادعاشون بالا میره من یه پسر ده ساله دارم و طبق تجربه میگ ...

خودن یه پسر۱۳ ساله ازازدواج قبلن دارم پیش پدرشه

مادرش فوت‌ شده؟

نه اونور جبهه نشسته خط میده

شرایطش ازوقتی مادرش بوده خیلی بهتره نه کتک میخوره نه گرسنگی میکشه فقط آزارمیده.جرات ندارم بگم بچه می ...

پسر منم میگه چرا من تک فرزند نیستم .

برا سنشونه .

باهاش دوست باش پسرا توی این سن حساسن .

به اون نگو که بچه میخوای

بهت قول میدم‌هر وقت بچه اومد دیوونه ی بچه میشه

من کفشهای آهنی پام کردم 💚 توکل بر خدا ...🙏مهربونا لطفا هر کدوم  ۳ صلوات بدرقه ی راهم کنید🌹🌹 🌹.....سپاس🙏
نامادری شماباید بالاسر این بچه باشه تابفهمه نامادری یعنی چی

خدا برای هیچ کسی اینجوری نخواد در تمام اتاق ها رو قفل میکرد ما تو حال باید میشستیم حتی در یخچال هم قفل داشت آب از منبع فلزی باید میخوردیم که داغ بود تو گرمای بندرعباس ی بارم با ته شونه زد تو سرم که هر وقت یادم میاد سرم درد میگیره

استارتر پسرا توی این سن گستاخ میشن  ادعاشون بالا میره من یه پسر ده ساله دارم و طبق تجربه میگ ...

وای باغلط املایی جوابت دادم

واقعا دوست ندارم ناراحتتون کنم.

اما میدونین اون بچه این شرایطو نپذیرفته اما شما این شرایطو پذیرفتی و خودت خواستی واردش بشی با اینکه بهش آگاه بودی پس باید خیلی صبور باشی و از خدا کمک بخوای و اون بچه رو مثل بچه خودت بدونی و بزرگ کنی مطمئن باش که مهرو محبتی که بهش میکنی بهت برمیگرده اما زمان میبره اون الان یه بچس و درکی از موقعیت شما نداره اما وقتی بزرگ بشه و ببینه شما واقعا براش مااادر بودین اونم مثل یه فرزند واقعی قدردان زحماتتون خواهد بود😘