2777
2789
عنوان

سیسمونی پسرم دو ساله خاک میخوره و من دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه مرکز مطمین برو مثل رویان یا ابن سینا ادکترهای متخصص و باسواد بهتر از هر کس دیگه میتونه شمارو درمان کنه 

انشالله به زودی بچه دار میشی

اگه وضعت خوبه سیسمونی رو به یه نیازمند ببخش دوباره میخری اگه نه بزار خونه یکی یا بفروش دوباره میخری شاید بچه ات دختر بود اصلا

خدایا خودت بهم لطف کردی و خودت هم‌نخواستی بمونه . بهم آرامش بده خدای مهربونم.      مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
توکل به خدا باشه میدونم چی میگی میفهمم چه حسی داشتی اصلا یه مدت بیخیال بشو وخوش بگذرون برو باشگاه ...

اره عزیزم همین کارو باید بکنم واقعا باید برم بیرون از این حال وهوا ممنونم از تو دوست خوبم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

عزیزم ان شالله همین ماه میایی عکس بی بی چک مثبت میذاری از ته دل برات دعا میکنمب زودی خدا بهت یه نی نی سالم بده 

صبور باشه خیلی سخته ولی تقدیر بوده نمیشه کاری کرد

وسایل پسرت را جایی بذار که چشمت بهش نخوره

فکرای مثبت کن تا ان شالله زود باردار بشی تازه اول راهی ۲۳ سال سنی نیس 

اشکال نداره عزیزم اون لحظه دلم خیلی گرفته بود خیلی وقتی اولین کامنت اینو نوشتن بغضم شکست و گریه کردم ...

اونجا جای بدی نیست عزیزم ولی ایشون که حتی سن شمارو نمیدونه تعجب کردم که چه پیشنهادی بود داده 

شمام غصه نخور من دو نیم ساله منتظر بچه ام‌ این ماه ۸ روز عقب انداختم بیبی چکام مثبت شد رفتم ازمایش بتا ۲۰ بود گفتن تکرار کن انجام دادم شد ۸ خیلی امیدوار شده بودم و بعد یهو خورد تو ذوقم عزیزم بسپار به خدا حتما به صلاح نبوده انشالله به وقتش نینی سالم میگیری بغلت منم همسن توام درکت میکنم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
قربون خدا برم ک تو اوج‌ نا امیدی یهو معجزشو نشون میده. ی خوشحالی به همین اندازه بزرگ برا استارتر آرز ...

ممنونم عزیزم فدات

عزیزم سیسمونی بده بره به کسی که نیاز داره واقعا ببخششون .من دیدم اینارو کردن بعدش بارداری سالمی داشت ...

من اونا رو با هزار تا شوق و ذوق خریدم دلم میخاد استفاده کنم دل اینکه بدم به کسی ندارم تنها یادگاری های پسرمه

تازه سنی نداری خیلی وقت داری

من ۳۲ ام شوهرم ۳۸ نزدیک ۲۰ ماهه حامله نمیشم هردو مشکل داریم واقعا افسرده بودم رابطه ام با خدا بهتر کردم ازش خواستم بهم آرامش و صبر بده الان خیلی بهترم

انشااله شما هم اروم بشی

خدایا خودت بهم لطف کردی و خودت هم‌نخواستی بمونه . بهم آرامش بده خدای مهربونم.      مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 

عزیز دلم ما هم به عزیزی رو به خاطر خطای پزشکی از دست دادیم کاش اون اصلا نازا بود ولی داشتیمش اونم بچه اش تو ۶ماهگی تو شکمش مرد و خودشم به دلیل بیتوجهی پزشک فوت کرد کاش هیچ وقت بچه دار نمیشد ولی😢 انشالله اول تن سالم داشته باشی جا خیلی داری برا بچه دارشدن سرویس بچه رو اگه بتونی جایی بزاری نبینی بزار

عزیزم یه مرکز مطمین برو مثل رویان یا ابن سینا ادکترهای متخصص و باسواد بهتر از هر کس دیگه میتونه شمار ...

عزیزم من تهران نیستم اره فقط از دکتر شانس نیاوردم وگرنه مشکلی نداشتم دخترم باشه وسایلای داداششه با عشق استفاده میکنم 

من اونا رو با هزار تا شوق و ذوق خریدم دلم میخاد استفاده کنم دل اینکه بدم به کسی ندارم تنها یادگاری ه ...

نمیدونم آدما فرق میکنن اخه منم سقط داشتم وسایلو که میدیدم آینه دق بودن برام همش انرژی منفی و غصه بود وقتی بخشیدم آروم شدم حس کردم نی نیم اینطوری خوشحال تره بعدش خدا پسرمو داد بهم بدون برنامه ریزی و ..

کاربر قدیمی ام 😊
عزیزم من تهران نیستم اره فقط از دکتر شانس نیاوردم وگرنه مشکلی نداشتم دخترم باشه وسایلای داداششه با ع ...

منم تهران نیستم با‌کلی حرف شوهرمو راضی کردم رفتیم ابن سینا تهران واقعا سخته هربار از خرم آباد تا اونجا.اصفهان و یزد هم داره هرکدوم بهت نزدیکه 

شیزار اصفهان و مشهد هم دکترها و مراکز خوبی داره ولی شهرستانها نه

شوهرم آزمایش اسپرم داد گفتن عادی رفت ابن سینا گفت وضعش خوب نیست یک سال مارو هم تلف کردن

ارزششو داره

عزیزم ان شالله همین ماه میایی عکس بی بی چک مثبت میذاری از ته دل برات دعا میکنمب زودی خدا بهت یه نی ن ...

ممنونم عزیزم انشآلله خدا دخمل گلت بموقع صحیح سالم بزاره تو بغلت به امید خدا