معشوقهـماه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 530 عنوان خانوما بیاین سوال دارم 51 بازدید | 6 پست میخوام طلاق بگیرم ولی طرفم تهدید میکنه نه طلاق میدم نه میارمت خونم من چطور میتونم از این نفهم خلاص شم خواهش میکنم نگین برو سازش کن فقط میخوام بدونم با گذاشتن مهریه به اجرا با نفقه میشه طلاق بگیرم خدایا منتظر یه معجزه هستم از طرف تو کمکم کن 1398/08/02 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 نمیدونم ولی طرفت خیلی زرنگه..چون اگه اون اول درخواست بده باید مهریتم بده برا همین میخواد اذیتت کنه خودت بری بدون مهریه تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
معشوقهـماه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 530 کسی راه حلی نمیدونه خدایا منتظر یه معجزه هستم از طرف تو کمکم کن
معشوقهـماه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 530 نمیدونم ولی طرفت خیلی زرنگه..چون اگه اون اول درخواست بده باید مهریتم بده برا همین میخواد ... نفهمه خدایا منتظر یه معجزه هستم از طرف تو کمکم کن
taranomebarane2 عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4115 برو مهریه و نفقه رو بذار اجرا فعلا ....تا بیافته تو تکاپو ....بعد از یه مدت بهش بگو مهریه ام رو در ازای طلاق می بخشم
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 اگه مهریتوحاضری ببخشی بهش بگوشایدقبول کنه طلاقت بده 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 مهریه ونفقه روبزاری اجرا دادگاه اونو ملزم میکنه که پرداخت کنه ولی راهی نمیشه برات طلاق گرفتن 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚