2777
2789

خانم های گل 

من و همسرم تهرانیم 

حدود ماهی 4600 هم درامد داریم بچه هم داریم

البته 1800 هم قسط میدیم 

اهل هیچ خرجی هم نیستم ولی باز چرا پول کم میاریم شماهم همین طور هستید

اصلا نمی فهمم چی میشه چی کار می کنیم

چطوری مدیریتش کنم

سلام عزیزم بیا تاپیک من که عنوانش خانمای زرنگ بیاین از...درست موضوع پس انداز مخفی هست ولی میتونی از راهکار استفاده کنی ولی مخفی نباشه بیا اونایی که اومدن ضرر نکردن

میگن کاش زودتر به فکر بودیم ولی هیچوقت دیر نیست *تاپیک ذخیره کن داشته باشی   

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌

من هرماه ریز خرجامونو مینویسم و میفهمم کجا چیزای الکی خریدم ماه بعد دیگه رعایت.میکنم.بعدم سرماه یه مقداری میریزیم تو یه کارت همونو خرج میکنیم باقیو پس انداز..

لایک نکنید.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بیا تاپیک من که عنوانش خانمای زرنگ بیاین از...درست موضوع پس انداز مخفی هست ولی میتونی از ...

چطوری تاپیک ببینم 

کجا هست؟؟ّ

اصلا نمی خوام قایمکی پول بذارم کنار 

میخوام ببینم چه کنم یه کمش بمانه

کلی چیزا یاد میگیریم کنار هم

تازه قراره شنبه ی پس انداز شروع کنیم بیاین درموردش توضیح هست پس انداز 52هفته که یکی از دوستان معرفی کردن وعالیه

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌
چطوری تاپیک ببینم  کجا هست؟؟ّ اصلا نمی خوام قایمکی پول بذارم کنار  میخوام ببینم چه کنم ...

بزن روی اسم کاربریم تاپیک خانمای زرنگ بزن روی اون

راستش بلد نیستم لینک بزارم

اینم خیلی فکر خوبیه 

عزیزم ماهم تو تاپیک یادداشت میکنیم روزانه هم گزارش خرید و پس انداز قلک میدیم و اینا از خیلی راهکار های صرفه جویی میگیم حالا چه مخفی باشه چه نباشه فرقی نداره هر جور دلت بخواده