2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه درد داشتم یکمم تخمدان درد میکرد

منم تنبلی دارم یکم این ماه کلومفین واینوفلیک استفاده کردم سینه درد وتیر زدن دارم ولی خیلی کم وتخمدان ها هم دردر میکنن یکم کمر درد میگیره وول میکنه ببخشید اسهال صبح ها میگیرم نمیدونم باردار یانه

منم تنبلی دارم یکم این ماه کلومفین واینوفلیک استفاده کردم سینه درد وتیر زدن دارم ولی خیلی کم وتخمدان ...

انشالله که بارداری چند روز به موعدته

خدایا ممنون که کادو تولد بهم نی نی دادی  
سلام،رفتم تاپیکاتو دیدم چرا بی بی چکات هرماه مثبت بودن،البته مال منم زیاد مثبت کاذب میشه

اون ماه منفی بود اون سریم مثبت شد بتا دادم 50بود ولی پریود شدم 

اون ماه منفی بود اون سریم مثبت شد بتا دادم 50بود ولی پریود شدم 

الان نرفتی ازمایش؟

تنبلی داشتی؟دارو میخوری؟منم تنبلی تخمدان شدید دارم اما هنوز دارو نگرفتم،این ماه میخام برم دکتر برا بچه دوم

بگو الهی امین
الان نرفتی ازمایش؟ تنبلی داشتی؟دارو میخوری؟منم تنبلی تخمدان شدید دارم اما هنوز دارو نگرفتم،ای ...

نه هنوز اره تنبلی داشتم دارو هام ویتاگونس با متفورمین بود