2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم بچه ی ۶ ماهم سقط شد😔😔بخاطرع فشار

وااای خدای من 😢😢😢الهی بمیرم برات همش تو این مدت تو فکرت بودم 

اصلا نمیدونم چی باید بگم تا اروم شی فقط برای ارامش دلت برات دعا میکنم واقعا سخته خدا صبربده بهت 😢😢😢

وااای خدای من 😢😢😢الهی بمیرم برات همش تو این مدت تو فکرت بودم  اصلا نمیدونم چی باید بگم تا ا ...

قربونت عزیزم مجبورم ب جنبه هایه مثبتش نگا کنم ک قسمت همین بوده خیلی حیف شد😔

ناراحت نشو عزیزم بارداری برات خوب نیس قسمت همین بوده برایه خودم خیلی سخته میگفتم بعده ۳ ماه میاد پیشم ولی حیف 

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
قربونت عزیزم مجبورم ب جنبه هایه مثبتش نگا کنم ک قسمت همین بوده خیلی حیف شد😔 ناراحت نشو عزیزم باردا ...

اره عزیزدلم حتما خدا اتفاق بهتری برات در نظر داره انشالله به همین زودی جاش تو دلت پر بشه واقعا شرایط سختی داری توام خیلی غصه نخور سعی کن بدنتو تقویت کنی تا بارداری بعدیت بسلامتی بگذره منم تو تمام مدت زایمانم برات دعا میکنم اصلا از یادم نمیری 😘😘😘

اره عزیزدلم حتما خدا اتفاق بهتری برات در نظر داره انشالله به همین زودی جاش تو دلت پر بشه واقعا شرایط ...

مرسی عزیزه دلم خیلی لطف میکنی  دعام کنی😊

ایشاالاه نی نیت صحیح سالم باشه همیشه در کنارش زندگیه خوبی داشته باشی عزیزم💓

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤