2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 66 پست
همزمانیم پس تخم شوید گفتن جواب میده که ندارم تو خونه با شوهرمم قهرم وسایل بهداشتی اینارم هنوز نگرف ...

چرا قهری ولش کن بابا اشتی کنید روزای اخر اصلا نباید غصه بخوری همش باید شاد باشی 

برو خودت بخر هم پیاده روی کردی هم خرید کردی 

بهداشتی ام فعلا فک کنم فقط پوشک و شامپو و صابون و دستمال مرطوب یا پنبه بخری کافی باشه بعدا هرچی لازم شد شوهرت میره میخره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم..نرفتم دکتر اخرین یونو 33 هفته گفت سفالیکه ولی اصلا اذیت نیستم  انگار جاش راحته فعلا

من یبار 28هفته رفتم سونو یبارم 36هفته که بهم نگفت سرش رفته تو لگن یا نه فقط گفت سفالیکه 

منم اصلا اذیت نیستم فقط با عرض معذرت دستشویی رفتن برام سخت شده اگر روده هام یکم پر باشه کمر درد شدید میگیرم فقطم باید شیاف بزارم تا بتونم دفع کنم با این که یبوست نیستم اصلا نمیدونم چمه 😂فقط منتظرم زایمان کنم راحت شم 

من انجام دادم ولی تا نرمشارو انجام ندی راحت زایمان نمیکنی من با ۳سانت رفتم اخرم با یه قرص زیرزبونی که برای بازشدن دهانه رحم بود زایمان کردم ولی گلاب خیلی خوبه میگن 

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
من انجام دادم ولی تا نرمشارو انجام ندی راحت زایمان نمیکنی من با ۳سانت رفتم اخرم با یه قرص زیرزبونی ک ...

پروانه و پیاده روی کافیه به نظرت؟اسکات و نمیتونم انجام بدم زانوهام خیلی درد میگیره 

دوش ام میگیرم هر شب چقدر زودتر زایمان کردی راحت بود زایمانت؟

سه روز بعد از این کارا 

39 هفته بودم

ن خیییییییییییییلی سخت بود

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
😢😢😢اخی 

انشاالله زایمان رااااحت و اسون باشه

سوره انشقاق رو زیاد بخون گلم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
قربونت عزیزم چشم حتما میخونم 

❤❤❤❤❤

پروانه و پیاده روی کافیه به نظرت؟اسکات و نمیتونم انجام بدم زانوهام خیلی درد میگیره 

پیاده روی عالیه پله و نزدیکی داشتن خیلی موثر

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين