2777
2789
عنوان

سقط توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 44 پست

آخی دو قلو😍😍

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا و ناراحتی توی زندگی همه ما هست.بلاخره ک خوب میشین باهم ،اون وقت دلت میسوزه.

خدا روزیشون رو میده.من ک برکت وجود بچه هام رو دیدم اصلا از جایی ک فکر نمیکنی خدا روزی میرسونه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
خرجشون چی اگ خدایی نکرده مشکلم با شوهرم حل نشد چی 

ایشالله که مشکلت با شوهرت حل میشه.به خدا منم شوهرم بیکاره ولی یه پسر دارم تازه شیرخشیکه خدا رزق و روزیشو میرسونه هیچی براش کم نمیذارم خدا خودش میرسونه

چون با شوهرم بعد بارداری مشکل پیدا کردم شرایط مالی هم نداریم شاید یکی میشد هضم کنم ولی دو تا میدونم ...

دوتا بچه دارم وضعیت مالیمون صفررررررر به تمام معنا بود ،به خدا قسم بعد تولد هر بچه زندگیمون از این رو به اوووووون رو شد. تازه انقد دلم میخواد بازم حامله باشم دوقلو که بشن چهارتا بچه . یه کیفی داره . حیف که بی بی چک زدم منفی بود.

هر کاری در جهان چرخه ای داره و خیر و شر توش دخیل هست

باید دلیل هات رو ببینی 

هیچ چیز جز وجدان خودت و منطق خودت نمیتونه برات تصمیم مناسب بگیره 

منم سقط کردم ولی هیچ بدبیاری یا اتفاقی رو ناشی از اون‌نمیبینم

دلیل ات اگه فقط دو قلو بودن هست به نظرم تجدید نظر کن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خرجشون چی اگ خدایی نکرده مشکلم با شوهرم حل نشد چی 

عزیزم بشین با شوهرت حرف بزن با سیاست گریه هم بکن بینش که عذاب وجدان بگیره

ازش بخواه درمورد اون شماره بهت توضیح بده

بگو الان تو پدر هستی مسولیتمون سنگین شده زندگیمون و خراب نکن

ببین مهمه که مشکلت با شوهرت چیه ، مثلا اگه معتاده یا خائن...این مشکلات با اومدن بچه حل نمیشه....بچه که حلال مشکلات نیست...اما در مورد خرج ، قطعا خرجتون زیادتر میشه اما خب با صرفه جویی میتونید برسونید ، نه اینکه شوهرت بیکار باشه و تصور کنی با اومدن بچه رزقش از آسمون میاد 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم