2777
2789
عنوان

سقط توروخدا بیاین

392 بازدید | 44 پست

نمیخام سرزنش کنین ولی اینکه میگن اگ سقط کنین شاید بعدا باردار نشین یا بدبیاری میارین و فلان کسی دیده اینارو 

من دوقلو باردارم 😔خیلی به سقط فکر میکنم هفته 6 هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا اینکارو نکن ببین خیلی ها مثل من در حسرت یه بچه دارن میمیرن اونوقت تو خدا دوتاشو بهت هدیه داده ناشکری میکنی 

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

هفته 6؟مبارک باشه عزیزم

ولی ب این زودی از کجا فهمیدی دوقلو داری؟😍

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
اره

عزیزم نکن اینکارو واقعا حیفه

چرا همچین تصمیمی گرفتی؟مشکل حادی داری؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

اگه میتونی با یکم سختی شرایطتو جور کنی نکن.شکم اول سقط اونم دو قلو خیلی اذیتت میکنه.

خدا بهت هدیه داده عزیزم.امیدوارم تو زندگیت معجزه ای اتفاق بیفته که به هیچ چی فکر نکنی فقط با دوقلو های نازت خوش بگذرونی 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊