2777
2789
عنوان

خانومهایی باتجربه بیان

479 بازدید | 80 پست

سلام.من یک سالی هست که به شوهرم شک داشتم ودرست بود.داشت یه کارایی میکرد و من ساده ردمیشدم ازکنارشون.میگفتم گوشی اندرویدبخرمیگفت نه نمیخوام.بعد یه بار توی جیبش یکی پیداکردم گفت نه مال من نیست.یه بارشارژ دیدم تو ماشین گفت اینم مال من نیست......

تا اینکه روز اربعین خونه مامانم گوشی زنداداشم را برداشتم دیدم توی یکی از پیاما اسم من هم اومده کنجکاوشدم و خوندم دیدم شوهرمه😯

حسابی عصبانی شدم ورفتم تواتاق که زنگ بزنم به شوهرم که جواب هم نداد.زنداداشم فهمید واومدتواتاق و التماس کردکه چیزی نگو من همه چیز را توضیح میدم.مهمان هم داشتن من نمیخواستم سروصدابشه.یک لحظه رفت پیش مهمونها منم زنگ زدم به برادرشوهرم و گفتم فقط گوشی رابهش بده کارش دارم گفت پیش من نیست و رسیدم بهش گوشی رامیدم زنگ بزنه.منم عصبانی بورم حسابی.هی داداشش گفت چی شده زنداداش تابه حال ندیدم اینطور عصبی باشی هرچی میخوای بهش بگی به من بگو گفتم اره یه غلطایی کرده الان ازش جواب میخوام خلاصه که اونم گفت آروم باش صبرکن باسیاست پیش برو.وآرومم کرد.

بعداززنداداشم توضیح خواستم گفت اره خودش بهم پیام داد و خواست که درارتباط باشیم.ولی فقط پیامکی.خیلی هم دیر به دیر پیام میده.(چون من بااین زنداداشم خیلی خوب بودیم) یه جورایی میخواسته خبرهارا ازش بگیره.

قسم خوردکه هیچ رابطه لمسی بینشون نبوده.فقط پیام و زنگ.گفت هرموقع هم که قرارداشتیم خودت هم حضورداشتی و بودی.بعدکه فکرکردم دیدم بله یه ایما و اشاره ای هم ازشون دیدم و ساده رد شدم.

وگفت که بعد زایمانت که حال خوبی نداشتی خیلی اذیت بود و میگفت میخوام زن صیغه ای بگیرم تا معصومه حالش خوب بشه. من نذاشتم گفتم خوب نیست و این حرفا....

واینهم بگم خواهرشوهربزرگم خییلی بامن خوبه و هرموقع مشکلی داشتم به اون میگفتم و راهنماییم میکرد.منم پیام دادم بهش که اره انطوری شده.اونم باورش نمیشد.گفت فعلاهیچی نگو تامن هفته دیگه میام خونتون مفصل حرف میزنیم و به نتیجه میرسیم.

حالا من موندم بین شوهرم که چقدر هم همدیگه را دوست داریم و داداشم و زنداداشم.

دوتا بچه هم دارم.شما بگین چکارکنم.

اگربخوام مستقیم به خودش بگم قبول نمیکنه و بهونه میاره که چقدرگیرمیدی.کاردیگه ای هم به ذهنم نمیرسه

ای رفته از دست هرکجا باشم غمت هست.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3336380/یه-تصمیم-بزرگ-و-خوب-برای-باز-شدن-گره-های-کور-زندگی-نی-نی-سایتی-ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به داداشت چرا نگفتی؟؟؟اون زن صددرصد به داداشتم بارهاو بارها خیانت میکنه.چقدر بیشعوره هم اون هم شوهرت که رفته با زنداداشت

خیانت خیانته دیگه لمسیو تلفنی نداره ک 

با زنداداشت دقیقا چه رابطه ای داشته؟؟؟؟؟

مطمئن باش زنداداشت تا الان به گوش شوهرت رسونده

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

چه سخت.بیچاره تر از تو داداشته.چه زنی داره😒😒😑😑

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
پس چکار کنم؟

باید بیشتر بهش محبت کنی اینقدر که دیگه سمته زنای دیگه نره

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
خیانت مردو به روش نباید بیاری

آفرین

چه عجب اینجا یه بار این حرف رو دیدم

این چیزیه که من با زندگی بهش رسیدم

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi