2777
2789
عنوان

آقا من خیلی وقته تاپیک نزدم..بیاید عکس بازی اولم خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 19878 بازدید | 447 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دماغو لبتم بزار😁

تومیخوای همه اجزای صورتمونو ببینی😂😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بعد ازدواج😱😱😱 10ساله ازدواج کردم😂😂😂

خخخخخ راس میگی

دیوونه اون چه ابروییه شوهرت چطوری ....... خخخخخ

بگیر خودتو خوشگل کن به قول میگن با خودت بازی کن، به خودت برس من گفتم بس مجردی😣

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
تومیخوای همه اجزای صورتمونو ببینی😂😂😂

کامل بذار😂😂

من معشوقم...معشوق یه عاشق  ما هر دو منتظر اون روزی،هستیم که دست هامون تاابد تو هم گره بخوره   برای بهم رسیدن و خوشبخت شدنمون یه صلوات بفرست   ممنونم ازت مهربون 
خخخخخ راس میگی دیوونه اون چه ابروییه شوهرت چطوری ....... خخخخخ بگیر خودتو خوشگل کن به قول میگن با ...

پدرم فوت شده 7ماهه نمیتونم فعلا بهش دست بزنم یعنی خوشم نمیاد برم آرایشگاه...شوهرم میگه اینطوری خوبه دیگه هیچ وقت ابروهاتو برندار

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه دیگه الان ابرو برنمیدارن ک منم برنمیدارم

واا متاهلا که بر میدارن مگه نه؟؟؟

اگه بر نمی دارن یعنی من از قافله عقب موندم😁

اگه با ابرو نگرفته یه خانوم بد دیده میشه😣😣

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است