تجربه ندارم، ولی پزشکم شوهرم هم اورولوژیسته. مگه اینکه تو مطب وسایل سیستوسکوپی و یورتروسکوپی داشته ب ...
عزیزم همسر منم این عمل رو تابستون انجام داد بعد دکتر براش اسکن کلیه نوشت و گفتن که کلیه ها سالمند و سنگ نداری وبعد تقریبا یک ماه ونیم پیش یه سنگ دفع کردن در حالی که تو اسکن سنگ نشون نداده بود الان هم تقریبا تو عرض یک هفته 3بار تو آخر ادرارش یه قطره خون میاد
من خیلی نگرانم ولی همسرم اصلا پیگیری نمی کنه میشه علتش رو بگین که از چی میتونه باشه
پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم همسر منم این عمل رو تابستون انجام داد بعد دکتر براش اسکن کلیه نوشت و گفتن که کلیه ها سالمند و ...
ممکنه بعضی سنگ ها توی سی تی اسکن دیده نشه. ممکن هم هست که طی همین یک ماه و نیم تشکیل شده باشه. خونی که توی ادرارش هست به احتمال قوی، مربوط به همون سنگ و شن ریزه میشه، ولی باید حتما پیگیری بکنه.