2777
2789
مطمئنی؟  من و گفت سنگ رو نمیشه شکست چون متورم شده کلیه و مجاری تنگ شده نمیتونیم دستگاه و ببریم ...

اره برای من سنگ و کامل دراورد ولی لوله حالبم شدیدا متورم و التهاب دار شده بود،کلیه مم هیدرونفروز شده بود برای همین لوله گذاشت

تجربه ندارم، ولی پزشکم شوهرم هم اورولوژیسته. مگه اینکه تو مطب وسایل سیستوسکوپی و یورتروسکوپی داشته ب ...

عزیزم همسر منم این عمل رو تابستون انجام داد بعد دکتر براش اسکن کلیه نوشت و گفتن که کلیه ها سالمند و سنگ نداری وبعد تقریبا یک ماه ونیم پیش یه سنگ دفع کردن در حالی که تو اسکن سنگ نشون نداده بود الان هم تقریبا تو عرض یک هفته 3بار تو آخر ادرارش یه قطره خون میاد 

من خیلی نگرانم ولی همسرم اصلا پیگیری نمی کنه میشه علتش رو بگین که از چی میتونه باشه

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس ناخوشایندی داره،موقع ادرار انگار مثانم میخواد بزنه بیرون...یکمم پهلوم درد میکنه

عزیزم همسر منم مثل شما بود و ما نگران بودیم دکترش گفت طبیعیه

عملش هم خیلی راحت بود و بیهوش کردن برا در اوردنش

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
عزیزم همسر منم این عمل رو تابستون انجام داد بعد دکتر براش اسکن کلیه نوشت و گفتن که کلیه ها سالمند و ...

ممکنه بعضی سنگ ها توی سی تی اسکن دیده نشه. ممکن هم هست که طی همین یک ماه و نیم تشکیل شده باشه. خونی که توی ادرارش هست به احتمال قوی، مربوط به همون سنگ و شن ریزه میشه، ولی باید حتما پیگیری بکنه. 

ممکنه بعضی سنگ ها توی سی تی اسکن دیده نشه. ممکن هم هست که طی همین یک ماه و نیم تشکیل شده باشه. خونی ...

ممنون عزیزم لطف کردین، خدا خیرتون بده،حتما میگم که پیگیری کنن

اره برای من سنگ و کامل دراورد ولی لوله حالبم شدیدا متورم و التهاب دار شده بود،کلیه مم هیدرونفروز شده ...

سلام خانمی دراوردن؟ بعدش خوب شدی؟ توم قبل عمل کلیه درد داشتی؟

خوب شدی؟

بعد دراوردن دردداشت؟ چندروز درد داشت؟

بعددراوردنم باید اب زیاد خورد؟

برامن گذاشتن هفته بعد میرم دربیارن خیلی نگرانم  هم ازعمل میترسم 

هم میترسم بعدش دردم خوب نشه

سلام خانمی دراوردن؟ بعدش خوب شدی؟ توم قبل عمل کلیه درد داشتی؟ خوب شدی؟ بعد دراوردن دردداشت؟ چندروز ...

برا منم امروز نوشت که یکشنبه برم اتاق عمل 

خیلی نگرانم گفت که سه تا ۴ ماه باشه 

سلام خانمی دراوردن؟ بعدش خوب شدی؟ توم قبل عمل کلیه درد داشتی؟ خوب شدی؟ بعد دراوردن دردداشت؟ چندروز ...

برا شما لوله گذاشتن ؟ چند وقته ؟ 

میترسم برم انجام بدم بدتر بشم 

یا تو این چند ماه درد زیاد داشته باشم 

خواهش میکنم اگه تجربه شا دارید یه کم راهنماییم کنید

برا منم امروز نوشت که یکشنبه برم اتاق عمل  خیلی نگرانم گفت که سه تا ۴ ماه باشه

برامن ۳هفته مونده البته هفته بعددرمیارن

کلیه ام دردداشت بدجور نمیدونستیم ازسنگ کلیه ام ورم کرد

من اورژانسی عمل کردن

هنوز دردم کامل خوب نشده