2777
2789
عنوان

اگه بگن یه ارزوتون حتما حتما براورده میشه چه ارزویی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 65 پست
نبابا،۶۰.۷۰ سال چیه اخه؟الان ک مثل قدیم نیست ک این سنا خیلی پیر باشن،مگ بده عمر طولانی ک ادم سلامت ب ...

اره عمر زیاد ادمو بی ارزش میکنه باعث میشه یه سری ادم همش دعای مرگ کنن واسه ادم برای همین عمر طولانی واسه کسی نمیخوام چون خود ب خود ادم ک پیر بشه سر بار میشه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
اره عمر زیاد ادمو بی ارزش میکنه باعث میشه یه سری ادم همش دعای مرگ کنن واسه ادم برای همین عمر طولانی ...

غریبه ها ک مرگو واس ادم نمیخان،چون سود و ضرری واسشون نداره،اگرم کسی بخاد از خونوادست ک از مریض داری و... خسته شده،منم اول گفتم سلامتی،بعد طول عمر

خدا جونم هزاران بار شکرت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حدود پنج سال منتظر بودم بارداری بدون علت داشتم سه دوره امپول زدم نشد که نشد از بس،غصه خورده بو ...

خداروشکر عزیزم  جوری از اینجور کامنت ها انرژی مثبت میگیرم که انگار خودم باردار شدم

کاربری چهارممه😒                                                   خوبه چیزی به اسم"عمل زیبایی افزایش قد"وجود نداره وگرنه الان همه ی ایرانیا ۳ متر بودن😐

[QUOTE=109478414]خداروشکر عزیزم  جوری از اینجور کامنت ها انرژی مثبت میگیرم که انگار خودم باردار شدم[/QUOTE عزیز دلم منم وقتی اینجور کامنتها رو میخوندم یه حس خوبی بهم دست میداد فقط خواهرانه ازت میخام از رحمت خدا ناامید نشو اینو کسی داره بهت میگه که فکر میکرد براش محاله الهی که شما هم همین روزا خبر مامان شدنت رو میدی برای منم لطفا دعا کنید

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
[QUOTE=109478414]خداروشکر عزیزم  جوری از اینجور کامنت ها انرژی مثبت میگیرم که انگار خودم باردار ...

ممنونم عزیزم ایشالا،ایشالا خدا قلبتونو پر آرامش کنه

کاربری چهارممه😒                                                   خوبه چیزی به اسم"عمل زیبایی افزایش قد"وجود نداره وگرنه الان همه ی ایرانیا ۳ متر بودن😐