2777
2789
عنوان

سه تا از بهترین ویژگیای همسرتون

371 بازدید | 46 پست

ازون ویژگیا که به خودت میگی به خاطر اینا خیلی دوسش دارم😍😍😍

اول خودم میگم

۱.وقتی بحث میکنیم هیچوقت صداشو بالا نمیبره و خیلی محترمانه حرف میزنه و کشش نمیده

۲.مهربون و دست و دلبازه

۳.همیشه راستشو میگه حتی اگه ناراحت شم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

خیلی دست و دلبازه

خیلی بهم اهمیت میده

خیلی خوش تیپه😍😍

البته اینکه هنوز شوهرم نشده هم بی تاثیر نیستا

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهل کار و تلاش برا زندگی

متنفر از غیبت

خوش اخلاق

هوامو پیش خانوادش داره

وای زیادن..

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
خیلی دست و دلبازه خیلی بهم اهمیت میده خیلی خوش تیپه😍😍 البته اینکه هنوز شوهرم نشده هم بی تاثیر ن ...

ای جانم  

مطمعن باش جذبش میکنی

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
۱نجیبه و نگای هیچ زنی نمیکنه با اینکه خیلیا میخانش ۲ پولداره و شغلی که میخواستمو داره  ۳ &nbs ...

فقط اخری😂😂

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...