2777
2789

اصلش اینه که پررو شده...

1_مثلا گوشیش خراب بود رفت یکی دیگه خرید و بهد گفت اونو درست میکنم میکنم و میدم دست بچه میگم خب اگه درست بشو بود چرا یکی دیگه خریدی نگاه چشام میکنه و با تمسخر میگه دوست داشتم.

2_من شاغلم و اصلا ازش پول توجیبی نمیگیرم و همه رو هم خرج خونه و بچه میکنم ولی واسه خریدام یه جورایی حساب پس میکشه یا ایراد میگیره که چرا خریدی؟

3_ اصلا نمیذاره پول تو دست من بمونه ، قبلا هم گفتم مثلا دو بار وام داشتم تو سه ماه اخیر هردوش رو گرفت.

4_میگم ماشین بده من میگه تو راننده نمیشی هیچ وقت.

5_دیشب با رفیقاش رفته الواتی و بعد من که اعتراض میکنم میپیچونه.

اصلا احساس خاری میکنم واقعا نمیدونم باهاش چیکارکنم دیگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدتی خرج خونه نکن اگر.شرکتی هستی بگو حقوقمون عقب افتاده جیبشو خالی کن تا عادت کنه به خرجی دادن

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

با پولت یه ماشین برای خودت بخر 

هم مستقل می شی  هم پول هات خرج ریخت و پاش های خونه نمی شه!!  نهایتش بگو دوست داشتم!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
نه کارمندم از واریزیم خبر داره.چه جوری خرج بتراشم

قرعه کشی خونگی بذار جوری که دوسوم حقوقت بره برا اون .یک سوم هم خرج خودت کن تا دیگه پول اضافه نیاره ازین خرجا بکنه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...