2777
2789
عنوان

من نمیدانستم معنیِ هرگز را...

538 بازدید | 42 پست

توچرا باز نگشتی دیگر  

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
zari: ‏دوستت دارم ادامه‌دار .. ادامه‌دار .. ادامه‌دار به اندازه‌ی تمام راه‌هایی که به تو نمی‌ر ...

💔

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلب ادم تیکه تیکه میشه با این شعر😪😪

دقیقا.

هنوز برنگشته؟؟

نه...

یه چیز خنده دار بهتون بگم؟

از اینستا مامانم بلاکش کردم.بااکانت جدید پیام داد باز نکردم..

رفته تودیرکت خالم هرچی فیلم و موزیک عاشقونه بوده فرستاده...خالم گفته شما کی هستید..

چون استقلالیه پیجش..نوشته چون منم استقلالی ام عاشق تاجم خوشم اومده ازپیجتون...

همش داره بهش پیام میده..

نه... یه چیز خنده دار بهتون بگم؟ از اینستا مامانم بلاکش کردم.بااکانت جدید پیام داد باز نکردم.. رف ...

واااا😒😒

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
هنوز برنگشته؟؟

چند روز پیش خالم گفت یه نفر هی پیام میفرسته تواینستا بی دلیل همش موزیک وکلیپ...

میگفت یکم مشکوک میزنه.

گفتم کو ببینم..دیدم بعله خودشه..

چرااینکارارو میکنه اخه؟؟😢

واااا😒😒

بخدا...

اخه قبلا بهش گفته بودم باخالم خیلی صمیمی ام مثل مامانمه...متولد۵۹هستش اخه..مشاور هم هست..

خوب بجای اینکارا اونقدر لقمه رودورسرش پیچوندن نمیتونه به خودم زنگ بزنه؟

چند روز پیش خالم گفت یه نفر هی پیام میفرسته تواینستا بی دلیل همش موزیک وکلیپ... میگفت یکم مشکوک میز ...

ناراحت نشیا ولی فکر کنم خله😒😒

اخه این کارا یعتی چی؟؟؟

به جای این موش و گربه بازیا به خودت پیام بده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
ناراحت نشیا ولی فکر کنم خله😒😒 اخه این کارا یعتی چی؟؟؟ به جای این موش و گربه بازیا به خودت پیام ب ...

آره رد داده انگار..

اخه شوک شدم اصلا.‌‌..

میترسم بره به بابام دفعه بعد پیام بده..‌

همش داره انگاربمن نشونه میده که من یکاری کنم...ولی کور خونده..

اسی قضیه چیه مگ دوسش نداری؟؟ از امضات میگم

پس چرا بلاک کردی و جوابشو نمیدی

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
اسی قضیه چیه مگ دوسش نداری؟؟ از امضات میگم پس چرا بلاک کردی و جوابشو نمیدی

عزیزم ..تاپیکهام رو ببینید..

بطور خلاصه بسیار متعصب وشکاک بود...

من واسه تنبیه قهرکردم الان سه ماه میگذره ولی اونقدر مغروره که بهم پیام نمیده

عزیزم ..تاپیکهام رو ببینید.. بطور خلاصه بسیار متعصب وشکاک بود... من واسه تنبیه قهرکردم الان سه ماه ...

چطوری باهم اشنا شدین؟ خلاص بگو

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣