2777
2789
عنوان

من نمیدانستم معنیِ هرگز را...

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست
چطوری باهم اشنا شدین؟ خلاص بگو

میرفتم کلاس کنکور با ابچیش هم کلاس بودم..

میومد خواهرش رو میرسوند کلاس...

منم هرازگاهی باابجیش جزوه رد وبدل میکردیم و منو ودید و عاشقم شد...

وآقا چون هرچیو بخوادباید بدست بیاره..

چندماه فقط پیگیرم بود‌..کلی هم تحقیق کرد درباره ام شجره نامه ام رو دراورد..و گیردادبهم..

یکماه فقط پیام میداد..

تاقبول کردم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

چ باحال

ولی کاش تاپیکتو نمیدیدم این شعر عین پتک میمونه برامن دلم بدجور گرف

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ باحال ولی کاش تاپیکتو نمیدیدم این شعر عین پتک میمونه برامن دلم بدجور گرف

خودمم بدجور داغونم..سه ماهه تو هپروتم انگار

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
میرفتم کلاس کنکور با ابچیش هم کلاس بودم.. میومد خواهرش رو میرسوند کلاس... منم هرازگاهی باابجیش جزو ...

ولی خوبه قهر کردی ارزش خودتو حفظ‌کن

واقن مرد مغرور سر کردن باهاش سخته خوبه حداقل برا زنو زندگی یا عشقت اینطوری نباشی

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
خودمم بدجور داغونم..سه ماهه تو هپروتم انگار

درس میخونی؟ رشتت چیه

درس میخونی؟ رشتت چیه

بله ..ترم اخر روانشناسی

اگه متعصب و شکاکه دمت دوتا پا داری هشت تای دیگه قرض کن با سرعت نورررررر ازش فرار کن الان عاشقی متوجه ...

دل اگ‌ازین حرفا حالیش میشد این همه بد بخت بیچاره وجود نداشت

اگه متعصب و شکاکه دمت دوتا پا داری هشت تای دیگه قرض کن با سرعت نورررررر ازش فرار کن الان عاشقی متوجه ...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم...

اما ۵سال باهم بودیم یه ذره ازعشقمون کم نشد بلکه شدید ترم شد..خوبی زیاد داشتا..

خیلی دوستم داشت.

اما غرور و خودخواهی وشک هاش...همه چیز رو خراب کرد.

من تواین سه ماه حتی لحظه ای ازش غافل نشدم ..توذهنم هرشب تصویرش رو مجسم میکنم..

به خداوند گفتم اگر روزی فراموشش کردم روز مرگم باشه 

ولی معلومه واقن دوست داره ک برا خالت هعی ازین چیزا میفرسته

من پسر خالم خاستگارم بود ولی مغرور بود خیلی بعد خاستگاریشم یطوری بود ک ب من بفهمونه خالم خاسته ن خودش منم کلن گفتم ن و ردش کردم

زندگی با ادم مغرور خیلی سخته ولی من اصلا دوسش نداشتم میدونم گوشت ب این حرفا بده کار نیس 

ولی معلومه واقن دوست داره ک برا خالت هعی ازین چیزا میفرسته من پسر خالم خاستگارم بود ولی مغرور بود خ ...

اره عزیزم تو دوست داشتنش هیچ شکی ندارم...بارها خودشو ثابت کرد...

و اون فکر میکنه من بی وفا بودم که رفتم ...

اما تحقیرها وشکهاش منو نابود کرد..باید میفهمید اینو‌..

خودم تمام مجازیمو پاک کردم

اوایل به مامانم پیام میداد بلاک کردم 

حالا رفته به خالم میده..

ولی بمیره بمن پیام نمیده 

اون هم اینک تو رو خیلی میخاد و میدونی پیگیرته و بالاخره یروزی بهت پیام میده اوضا همینطور نمیمونه  نگران نباش

پسرا یچیز اگ بخان باید بدستش بیارن و یچیزو ک نخان دیگ‌سراغشم نمیگیرن

تو توکل کن بخدا اینطوری همه چی حله فقط بهش اعتمتد کن

من نمیدونم جریانت چیه، این آقا شوهرت بوده یا نامزدت یا دوستت

ولی دارم بهت میگم با مرد شکاک زندگی جهنم زودرسه.... میگی ۵ سال با هم بودیم ولی ذره ای از عشق کم نشد ولی شکاک بودنش همه چی رو خراب کرد ببین گلم از عشقت کم نشد چون فاصله ای بوده بینتون... وقتی حتی جرات نکردی با یه فروشنده حرف بزنی تمام حق و حقوق اولیه‌ت رو از دست دادی میفهمی عشق نبوده متاسفانه بخاطر روابط خشک خونوادگی دخترای ایرانی همه مهر طلبیم فقط کافیه یکی بگه دوست دارم تا عنر داریم فراموش نمیکنیم و میریم تو هپروت تو رو خدا با خودت جدی باش این راه راه اشتباهیه زندگی با آدم شکاک برای تو میشه زندگی تو قفس کنار نگهبان.....مواظب یه بار عمری که از خدا گرفتی باش

اره عزیزم تو دوست داشتنش هیچ شکی ندارم...بارها خودشو ثابت کرد... و اون فکر میکنه من بی وفا بودم که ...

ب چی دقیقا شک میکنه