2777
2789
عنوان

يكى كه واقعا اطلاع داره

169 بازدید | 31 پست

دوستان عزيز يكى كه واقعا اطلاعاتش در زمينه قانون جذب كامله لطفا جواب منو بده

من حدود چند ساله بنا به دلايلى گرفتار يه فكر منفى شدم البته تلاش زياد كردم كه زومًنشم روو اين مساله

امروز به يكى بر خردم كه مى گفت توو قانون جذب چون به اين خيلى فكر كردى ديگه تمومه و اين داستانا 

خوب اين خيلى مساله نا اميد كننده ايه كه هيچ راهى براى برطرف كردنش نباشه اين كه تو بنا به دلايلى گرفتار يه موضوع منفى بسى و ديگه راه جبران نداشته باشى در صورتى كه من توكلم به خداست و در كنارش دارم مى جنگم با اين فكرم 

چرا توو قانون جذب اينجورى عنوان شده؟ در صورتى كه خدا مى گه توو خر چيزى به من پناه ببر

مى شه كمكم كنيد و راهنمايى لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون جدب چی هست انقدر توتاپلیکا میگن🤔

من خودم اعتقادى ندارم ولى يكى كه يه حرفى مى زنه ادم نا خوداگاه مشغوليت ذهنى واسش پيش مياد

اينكه به هر چى فكر كنى سرت مياد

خیلی مهمه فکر منفی بوده یا اتفاق منفی؟؟؟؟

بعد توی قانون حذب هرکسی اعتقاد خودشو وارد میکنه شما میتونید وسواس فکری یا فکر و باور منفیتونو از بین ببرید که بستکی به شخصیت و ذهن و تلاشتونم داره متاسفانه اونجوری که باید متوجه نشدم وگرنه بیشتر کمکتون میکردم خیلی سربسته و گنگ بود

من خودم اعتقادى ندارم ولى يكى كه يه حرفى مى زنه ادم نا خوداگاه مشغوليت ذهنى واسش پيش مياد اينكه به ...

هرچی که فکر کنی نه هرچیزی که بهش اعتقاد داشته باشید و اخساس کنید که سریعم رخ نمیده 

قانون جذب یک شبه علمه که بصورت خیلی کلی میگن به هرچیزی فکر کنی همون میشه اما خب خیلی سخت تر از این حرفاست و ارتعاشات مهم هستن احساسات و باورهااااااااا مثلا زندگی که الان دارید حاصل باورها و احساسات گذشتتون هستش به مرور که هشیار بشید خیلی بیشتر میبینید که چجوری با ذهنتون یک تجربه رو توی زندگیتون بوجود میارید

خیلی مهمه فکر منفی بوده یا اتفاق منفی؟؟؟؟ بعد توی قانون حذب هرکسی اعتقاد خودشو وارد میکنه شما میتون ...

ببين عزيزم فكر منفى بوده

مثلا يكى توو فالم گفت كه مامانت مى ميره الان اين فكر باعث شد وسواس فكرى بگيرم البته تحت درمانم 

و توكل كردم به خدا

توو اين ٢ سال هزارو يك جور فكر توو سرم اومد و روحم داغون شد امروز اين خانوم كه گفت توو قانون جذب اينجوريه بهم ريختم دوباره 

در صورتى كه خودم به دعا كردن و خدا خيلى اعتقاد دارم ولى بهم ريخت منو و دوباره نا اميدم كرد

هرچی که فکر کنی نه هرچیزی که بهش اعتقاد داشته باشید و اخساس کنید که سریعم رخ نمیده 

خوب من نمى خوام رخ بده 

من دعا كردم كلى 

يعنى فكرو احساس من از دعاى من به درگاه الهى قويتره؟؟؟؟؟

به نظر من چیزی به اسم قانون جذب وجود نداره، این دید و تفکر ماست که زندگی ما رو میسازه هر چی خوبیهای زندگی رو بیشتر ببینی بیشتر لذت میبری و هرچی دید منفی تری داشته باشی و فقط نکات بد زندگیت رو ببینی زندگی تلخ میشه و مانع پیشرفت میشه.

مثلا وقتی یه آدم منفی نگر دوست داره زبان یاد بگیره، تو ذهنش نمیتونم یاد بگیرم میاد و بی خیالش میشه. 

اما یه آدم مثبت به تونستن و نتونستنش فکر نمیکنه و میره خیلی راحت یاد میگیره.

همه چیز به خودت بستگی داره😉

به نظر من چیزی به اسم قانون جذب وجود نداره، این دید و تفکر ماست که زندگی ما رو میسازه هر چی خوبیهای ...

مرسى دوست خوبم 

خيلى بهم ريخت منو 

حرفت منو اروم كرد 

ببين عزيزم فكر منفى بوده مثلا يكى توو فالم گفت كه مامانت مى ميره الان اين فكر باعث شد وسواس فكرى بگ ...

ببینید قانون حذب یک شبه علمه و شما اشتباه اولتون این دعا بوده چون فرد فالگیر(همه میگن عالیه حرف نداره رد خور نداره)یک چیزی میپرونه و این ذهن شماست که صحت حرفاشو اثبات میکنه یا نادیده میگیره مثلا یک مثال بزنم من خیلی سال پیش رفتم پیش یک فالگیر(سرکتاب باز میکنن و قهوه )اصلا اعتقادی ندارمم مثلا با خواهرم رفتم برای هر دومون فال گرفت همه هم کفتن عالیه و تضمین شده من اونموقع رابطم دچار تشنج بودو منفی بودم اقا این خانم هرجیزی خواست گفت هم به من هم خواهرم من شب اومدم چون چیزای جالبی بهم نگفت خیلی گریه کردم و بعدش منفی شدم رابطمم کلا به گند کشیده شد اما خواهرم با اینکه کلا اعتقاد داره اهمیت نداد به این حرفها و در اون اثری نکرد هیچ کدومم رخ نداد اینم بگم پیش زمینه ی من منفی بود و خودم امیدی به رابطم نداشتم برای همین رفتم 

و خواهرمم میدونست که طرفش اکی نیست اما اون خانم حرفهای مثبتی زد که هیچ کدوم رخ ندادن 

فقط این رفتارها توی ایران هست که به همه چیز شک دارن قانون جذب مثل قوانین دیگست و وجود داره چه بخواهیم چه نخواهیم بهتره با افراد منفی و فالگیر و اینجور افراد در ارتباط نباشیم خیلی از افراد موفق علنا اشاره کردن که این قانون اسامی دیگه هم داره 

ببینید قانون حذب یک شبه علمه و شما اشتباه اولتون این دعا بوده چون فرد فالگیر(همه میگن عالیه حرف ندار ...

الان مامان من مى ميره؟؟ من باور كردم و انقدر فكر كردم وسواس فكرى گرفتم 

لطفا راهنماييم كن