2777
2789
عنوان

شما بودین یه رابطه رو بهم میزدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جلوی ضرر رو از هر جایی بگیری به خدا منفعته...میدونم دلت تنگ میشه...شاید پیشنهادم قشنگ نباشه ام ...

یعنی همزمان که باهاشم با یکی دیگه هم اشنا بشم و کم کم عاشق ادم جدید بشم و بعد کات کنم ؟

طاقت فرساست ولی کشنده نیس...بقول اون جمله معروف هر چی نکشتت قوی ترت میکنه ولی زندگی با همچین مردی م ...

اره درسته عزیزم 

مشکل من با دلمه چطوری با دلم کنار بیام چطور حرف عقلمو گوش کنم منی که فوق العاده احساسیم 

بی پولی بد دردیه .. عشق و عاشقی از سر ادم میندازه ... مخصوصا اگه بی پول و بد اخلاق هم باشه دیگه غیر قابل تحمل میشه ...خودت باهاش کنار بیایی فردا که صاحب یه بچه هم شدی اونو چکارش میکنی .... مثل الان من میشی که حتی پول نداره برا منو پسرم لباس گرم بخره و وقتی هم بهش میگم میگه ندارم خوب چکار کنم 😣

یعنی همزمان که باهاشم با یکی دیگه هم اشنا بشم و کم کم عاشق ادم جدید بشم و بعد کات کنم ؟

بله...

اما اونم راه سختیه... 

باهاش کات کن و خودت رو بدبخت نکن...دوست داشتن حال اینطوری فقط نابودت می کنه...

به هر حال برای قطع این رابطه باید خودت رو سرگرم کار جدیدی بکنی اون کار حتما نباید ی رابط جدید دیگه باشه...

عزیزم توروخدا عاقلانه تصمیم بگیر من دوتا تاپیکت خوندم این ادم یه ادم هوسبازه که خیلی خوب بلده ادای عاشقی دربیاره توروخدا ایندت روبه خاطراین ادم خراب نکن پس اون زنی که بعدازچتدسال زندگی جدامیشه چ جوری تحمل میکنه اونام همه زندگیشو بدنبوده روزای خوبم داشتن توروخدا عزیزم منطقی تصمیم بگیرمیدونم عاشق بودن سخته من عاشق شوهرم بودم اولین عشق زندگیم بود تو۱۶سالگی باااش اشنا شدم ایقدشبا گریه کردم ایقد کوتاه اومدم فقط اون حق به جانبترشد تنهایی سخته اما بودن بایه ادم لاشی وعوضی هم سخته اون تورومیخواد چون دوسش داری باهاش کنارمیایی پول داری مطمین باش باهات ازدواجم کنه توتنهازن زندگیش نیستی من حس ششم قوی دارم نسبت به بعضیا خیلیا چیزا رومیتونم حدس بزنم نکن خواهرم