2777
2789
عنوان

شما بودین یه رابطه رو بهم میزدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون تردید جدا شو
اگه از الان حمله بهت میکنه شک نکن توی زندگی وقتایی که بهش فشار میاد میشی کیسه بکسش!
اصلا و ابدا بخاطر ایینکه رابطه داشتی باهاش خودتو اسیرش نکن! این همه آدم باهم رابطه دارن!
اینو بدون فقط تو نیودی که با اون بودی. نگران نباش. الانم فقط بهش عادت کردی، همین.
عادت بدتو ترک کن! چشماتو باز کن. جوونیتو هدر نده

عزیزم جلوی ضرر رو از هر جایی بگیری به خدا منفعته...میدونم دلت تنگ میشه...شاید پیشنهادم قشنگ نباشه اما بلاخره پیشنهاده...بگرد دنبال ی آدم خوب خودش کم کم از دلت میره بیرون...

البته ی آدم خوب نه هر کس...

یا قوی باش و کات کن بخاطر زندگیت و آیندت...

دوستان این فقط،ی پیشنهاد بود...نصیحت نمی خوام ...

ببین هنو هیچی نشده برخورد فیزیکی داره بات خودت فک کن بعدش چی میشه پولم که نداره دو روز دیگه تو زند ...

امید داشتم که با کمک هم اوضاع مالی رو بهتر کنیم 

اما اخلاقش واقعا داره بهم فشار میاره  و از یه طرف بخاطر علاقم جدایی برام طاقت فرساست

امید داشتم که با کمک هم اوضاع مالی رو بهتر کنیم  اما اخلاقش واقعا داره بهم فشار میاره  و ...

طاقت فرساست ولی کشنده نیس...بقول اون جمله معروف هر چی نکشتت قوی ترت میکنه

ولی زندگی با همچین مردی مث هر روز مردنه...

باور کن

تو زندگی علاقه به چشم نمیاد اخلاق و رفتار فقط مهمه...بعدش علاقه میاد وسط

اگه اخلاق و رفتار نباشه دیگه هییییییچی نیس

مطمئن باش