2777
2789

من نزدیک یک ماه پیش مدیتیشن کردم جوری که حالا تو گوگل بود چشاتو ببند و به صدای نفس هات فک کن من انجام دادم حتی پنج دقیقه هم نشد که کلی حس بد گرفتم و از ترس کلا چشمامو باز کردم و یکی دو ساعت بعد خوابم برد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

ببین از من نصیحت به تو هیچوقت مدیتیشن نکن

نه من می ترسم عقیده ایی هم بهش ندارم ،از یک استاد علوم غریبه شنیدم مدتیشن دروازه ورد به دنیای ماورا هست و خوب نیست تقریبا شیطانی 

خوابای پریشون و بی خوابی ها شروع شد و کلا دیگه خواب نداشتم از پر خوری استرسی منی که چهار سال بود وزن نمی‌گرفتم تپل تر شدم یکم و استرس و اظطراب الان به حدی رسیده که حتا کسی اسممو صدا میزنم دلم میخواد بمیرم از بس بدنم میلرزه

نه من می ترسم عقیده ایی هم بهش ندارم ،از یک استاد علوم غریبه شنیدم مدتیشن دروازه ورد به دنیای ماورا ...

عافرین منم دقیقا درسته من همون شب اول که مدیتیشن کردم کلا زیر پنج دقیقه بود اما انگار از دنیا میرفتم و دوباره برمیگشتم انگار تو یه تاریکی عمیق فرو میرفتم و یهو از ترس به خودم میومدم 

خلاصه که دوماه میگذره استرس و اظطراب من به حدی زیاد شده که واقعا همش میترسم میلرزم و کلا دیگه نمی‌دونم باید چه غلطی بکنم خوابم رو با سختی یکم تنظیم کردم اما یه شب خوبه ده شب بده واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم کسی بوده شبیه من بشه