2777
2789
عنوان

به نظرتون جشن تولد 30سالگی بگیری یعنی داری بچه بازی در میاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 38 پست

نه عزیزم بچه بازی نیست اصلا خیلی هم خوبه ولی از من میشنوی فقط دوستاتو دعوت کن نه فامیل که همش حرف دربیارن و چشم دیدن آدمم ندارن. من پارسال این کار و کردم به هیشکی حتی خواهرمم نگفتم و تا تونستیم خل و چل بازی درآوردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال می تونم یه برنامه دوتایی بریزم چند روزمرخصی بگیرم بریم یور ، ولی شاید دوستام ناراحت بشن که چرا دعوتشون نکردم چون چند سال متوالی هست بعضیاشون فقط اون روز میبینم

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست
نه عزیزم بچه بازی نیست اصلا خیلی هم خوبه ولی از من میشنوی فقط دوستاتو دعوت کن نه فامیل که همش حرف در ...

ای ول به یاد دوران مجردی این نظر رو خیلی  پسندیدم وقتی خواهرم خوشش نمیاد برای چی دعوتش کنم؟ حالا دوستام رو خونه خودم بگم یا خونه مادرم ؟

منم تولد 32 سالگیم جشن گرفتم، همه دوستامم دعوت کردم خیلی خوش گذشت، به نظرم کار خوبی میکنی

منم همین رو میگم خوش می گذره به خواهرام هم میگم شماها هم تولد بگیرین ولی بی ذوق ان

مادرشوهر من همیشه میگه تولد واسه بچست نه واسه بزرگا... هر جا هم تولد یه آدم بزرگ باشه مسخره میکنه ولی امسال شوهرم واسش تولد گرفت و سورپرایزش کرد و کلی کادو گرفت و یه کلمه دیگه نگفت بچه بازیه😂

ولی کلا من بخاطر این حرفاش تا حالا نشده تولد واسه خودم با شوهرم‌ با حضور اونا بگیرم

منم همین رو میگم خوش می گذره به خواهرام هم میگم شماها هم تولد بگیرین ولی بی ذوق ان

برا اینکه حال دلت خوب باشه همیشه دنبال یه بهانه ای برا شادی باش و.چی بهتر از تولد، به موج منفی بقیه بی تفاوت باش

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
مادرشوهر من همیشه میگه تولد واسه بچست نه واسه بزرگا... هر جا هم تولد یه آدم بزرگ باشه مسخره میکنه ول ...

ای بابا ، پس اگه خونه خودم بگیرم ممکنه مادرشوهر منم یه چیزی بگه ؟ هنوز اخلاقش درست حسابی دستم نیومده اینم بگم طبقه بالای مادرشوهرم هستم 

برا اینکه حال دلت خوب باشه همیشه دنبال یه بهانه ای برا شادی باش و.چی بهتر از تولد، به موج منفی بقیه ...

آره بنده خدا خواهرم بعد ازدواجش افسرده شده همش منفی منفی منفی

ای ول به یاد دوران مجردی این نظر رو خیلی  پسندیدم وقتی خواهرم خوشش نمیاد برای چی دعوتش کنم؟ حال ...

خونه خودت بگو بیان . من با اینکه دوستام و از ساعت ۶ دعوت کرده بودم ولی بهشون گفتم هر کی دوس داره زودترم بیاد بیاد.‌بعد سه تاشون از ساعت ۴ اومدن و کلی گپ زدیم