2777
2789
عنوان

به نظرتون جشن تولد 30سالگی بگیری یعنی داری بچه بازی در میاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 38 پست
خونه خودت بگو بیان . من با اینکه دوستام و از ساعت ۶ دعوت کرده بودم ولی بهشون گفتم هر کی دوس داره زود ...

دوتا از دوستای صمیمی اومدن خونم ماهم کلی سر صدا کردیم یعنی در حد جیغ و دست وهورا ولی نیومد چیزی بگه

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست
ما هم همیشه در حد همون چندنفر اعضای خانواده میگیریم کیک میخریم کادو میدیم یکمی هم میرقصیم😀😀😀 حتی ...

"آناکارنینا" اسمت خیلی باحاله رمانش خوندم فیلمشم دیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی کلا کار خودتو بکن به حرف مادرشوهر اهمیت نده. وقتی واسه خودشون قرار بشه هزینه بشه کلی هم خوشحال م ...

حرفی نمی زنه خونه ی خودمه بالاخره منم تو این زندگی یه سهمی دارم دیگه ، راستش چون تازه اومدم اینجا هنوز خونه خودم نمی دونمش ، دلم پی همون اتاق مجردیمه با اون یه جوره دیگه حال میکردم 

اره قشنگه رمانش 😍😍😍

فقط پر اسمای عجیب غریب و طولانیه کلا تولستوی همینه آثارش اسمای طولانی و پر از القاب  یه مدت رمانش رو بذاری کنار میای سراغش همه اسما رو با هم قاطی می کنی، من عاشق ادبیاتم

ببین اگه  پفک بذاری و سانویچ الویه درست کنی و بادکنک آویزون کنی به سقف خوب بچگونه به نظر میاد. (البته اینم سلیقه است . بعضیا دوست دارن. )

ولی اینکه  کیک بذاری و یک کم برقصین و اگه کسی دوست داشت کادو بده که بچگونه نیست. ما واسه پدر مادرمون هم میگیریم.

ببین اگه  پفک بذاری و سانویچ الویه درست کنی و بادکنک آویزون کنی به سقف خوب بچگونه به نظر ...

آخ من عاشق پفکم ، ولی راست میگی پفک و بادکنک بچگونه اش می کرده ، آخه من گمونم هنوزم بچه ام ولی دیگه وقتشه بزرگ شم خانم شم باوقار باشم مرسی از نظرت

فقط پر اسمای عجیب غریب و طولانیه کلا تولستوی همینه آثارش اسمای طولانی و پر از القاب  یه مدت رما ...

اره واقعا همینجوریه.کتابای داستایوفسکی هم همینطور اسماشون سخته.کلا نویسنده های روسی اینطورین اسماشون سخته

من به این نتیجه رسیدم .....تولد میگیرم ....ولی خواهرم رو دعوت نمی کنم !!!!!!.....خب وقتی میگه لوس بازیه یعنی خوشش نمیاد دیگه