2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خیلی بعضی وقتا فس فس میکنه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
استارتر جان با اجازت  بیاید نظرسنجی ‌‌: https://www.ninisite.com/discussion/topic/34018 ...

اول اجازه میگیرن اجازه داد بعد....

هم زمان درنیزنی ومیری تو

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

آره این همه ساله تهران زندگی میکنیم باز لهجه داره و تلفظ بعضی کلماتو به زبون شمالی خودشون میگه تو اجتماع😂 عجیب‌ترش اینه که بهش بگی گویش معیارو رعایت کن تلفظشو درست بگو بهش برمیخوره که تو همش از من ایراد میگیری😐😑

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
اینکه خیلی بعضی وقتا فس فس میکنه

وای اینو میگی من دیوونه شدم از دست این فس فس هاش یعنی من عجله داشته باشم اصلا براش مهم نیست ها انقدر حرص میخورم سر این قضیه بعد عصبی میشم داد میزنم هربارم میگه چرا بیخودی عصبی میشی بیشتر حرصم میگیره 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده