2777
2789
عنوان

ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کردم و اولین بار پدر و مادرشوهرمو دیدم این تنها باری بود مه ماوراطبیعه میدیدم 

😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پسر دایی من توی زمین کشاورزی تنها بوده میبینه از لای درختا صدای خش خش میاد و سگش ب طرز وحشتناکی بی تاب میشه و واق واق میکنه ..نزدیک میشه میبینه صدای شیون یک زن میاد ک داره ازونجا دور میششه پسر داییم فقط پشتشو دیده بود ک قدش بلند بوده و لباس سفید ب تن داشته

تو میخواستی نهرو کنی دریا... شدی شبیه مردمت

منم خونه مادر بزرگم تو روستاس خیلی قدیمیه کاهگلی هیلی بزرگه بعد من 13 سالم بود داشتم از پنجره بیرونو تماشارو میکردم دیدم یکی سپار اسب مشکی کل لباسش قرمز از دسشویی در اومد از در رد شد و. رف بیرون ترسیدن رفتم تو دسشویی رو دیدم دیوار داش من تعجب میکنم خب اگ ادم بودم چجوری از او دیوار رد شد خیلی ترسیدم

همون برادرم

یه خونه خرید چند سال بعدش

پله میخورد میرفت زیر زمین

که حیاطش پایین بود با یه اتاق

برادر زادم دو ساله میشه

توی اون خونه هم جن داشته😭

برادر زادم همیشه میرفته جلوی پله ها میگفته بابا بیا عمو اومده😱

عمو عمـــو

صداش میکرد

بوادرم کنجکاو میشه

یروز با مهموناش..سه تا مرد

میرن اتاق پایین میخوابن..بیدلر بودن و حرف میزدن

نصفه شب در کمد جیـــــــــــر جیر یواش باز میشه

سه تا مرد فرار میرن بالا

برادرم میمونه

جنه دختر بوده میاد پا میزاره رو سینه برادرم

که خفش کنه

انقدر داد میکشه و صلوات که غیب میشه😫

بزور چهار دست و پا خودشو میکشونه بالا پله ها

فامیلا میان میارنش بالا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

جن دیدی؟

اره فکر کنم خودت بودی😂