2777
2789

سلام فکر کنم یه سری ها مشکلمو بدونن اونایی ام که نمیدونن تاپیک قبلیمو بخونن .

من دوره هام ۲۴ روزه اس گاهی اوقات زودتر هم پریود میشم ولی این ماه که با شوهرم اختلاف داشتیم نسبت به ماهای قبل خیلی خیلی کمتر نزدیکی کردیم الان ۵ روزه منو فرستاده خونه بابام اون داره کارای طلاق و میکنه و من مهرمو گذاشتم اجرا .

ولی الان روز ۲۶ ام هستم و هنوز پریود نشدم روز ۲۴ ام بیبی چک زدم منفی شد کسی میدونه کی باید بیبی چک رو بزنم که دقیق باشه .

همش از این میترسم که اگه حامله باشم چجوری به شوهرم بگم 

واسه دو روز خودتو نگران نکن. تازه فرض کن باردارم باشی و بخوای جدا بشی. عده رو واسه همین قضیه گذاشتن که روشن بشه دیگه

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باطل نکردی طلسمو؟؟تاپیک قبلتوخوندم خیلی ناراحت شدم 

چرا عزیزم دادم یه خانم سیدی باطل کرد دو شبه پیش فقط ۷ روزم خودم باید کار انجام بدم که منتطرم دعاهارو پست کنه انجام بدم دعاکنین شوهرم بیاد دنبالم بریم سر خونه زندگیمون 

چرا عزیزم دادم یه خانم سیدی باطل کرد دو شبه پیش فقط ۷ روزم خودم باید کار انجام بدم که منتطرم دعاهارو ...

انشالله همه چی درست ميشه عزیزم. وقتی برگشتین سرزندگیتون بیاوبهمون خبربده 💖💖