2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه

من باراول هست ک میخوام سهام بخرم عرصه اولیه  پول رو ب حساب کارگزاری ریختم   خودشون میخرن ؟یا من باید کار دیگه ایی انجام بدم؟

پس نیاز ب برنامه آساتریدر نیست؟

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
من باراول هست ک میخوام سهام بخرم عرصه اولیه  پول رو ب حساب کارگزاری ریختم   خودشون میخرن ؟ ...

شما باید خودت بخری...فک کنم اسم برنامه رایان همراه باشه...بری توبورس خودشون راهنمایی میکنن

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
من باراول هست ک میخوام سهام بخرم عرصه اولیه  پول رو ب حساب کارگزاری ریختم   خودشون میخرن ؟ ...

به این ربط داره که موقعی که مد بورس میگرفت گفتی میخوام خودم خرید و فروش کتم یا گذاشتی تخت اختیار خوده کارگزاری 

اگه مدرک تحصیلی برده باشی این امکان هست که خودت قابلیت خرید و فروش داشته باشی در غیر اینصورت باید زنگ بزنی بکی بخرن برات 

اسم کارگزاریت چیه تو‌ گوگل بزن میاد وارد حساب کاربرای شو 

شاید درخواست وبت عرضه اولیه داشته باشه بزن خوده سایت برات میخره 

در غیر این صورت ساعت ده صبح به بعد اسم عرضه اولیه سرچ کن و بخر 

عرضه فردا که خیلی کمه اصلا نمیصرفه بخری 

شما باید خودت بخری...فک کنم اسم برنامه رایان همراه باشه...بری توبورس خودشون راهنمایی میکنن

دوستمون گفتن با کروم هم میشهکه.پس باید  برنامه شو  بریزم توگوشیم

اگر برنامه رو نصب کنی فردا از ساعت ۴ عصر به بعد سهم خریداری شده ات رو میتونی ببینی

دوستمون گفتن با کروم هم میشهکه.پس باید  برنامه شو  بریزم توگوشیم

اسم کارگزاری ک سهام خریدین چیه؟؟؟

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
به این ربط داره که موقعی که مد بورس میگرفت گفتی میخوام خودم خرید و فروش کتم یا گذاشتی تخت اختیار خود ...

میخوام برای شروع در حدی ک ی کاری کرده باشم   مبلغش خیلی کمه بله .

دوست عزیزمن مدرک بردم  .تماس ک گرفتم گفت برو داخل انلاین پلاس ک ب ایمیلت  فرستادیم موافقتنامه روتایید کن تاکارگزاری براتون بخره   .منم اینکارو کردم   چون من گفتم   فردا اون ساعت نمیتونم پای نت باشم امکانش هست ثبت سفارش کنم  .پشتیبان هم این راهنمایی رو کردن و من موافقتنامه روتاییدکردم