2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو رنگ لباس می‌خوام. اسم مال من گازر بود.  طریقه مصرف رو هم روش نوشته. دقیق انجام بده. عالی می ...

شلوارم سرمه ایه اندازه ی کف دست رنگش رفته سرمه ای بخرم بزنم خوب میشه؟

آره، فقط اگه تیره اس، باید حتما تاکید کنی که سرمه ای تیره بده بهت. جنس لباستم بگو تا رنگ متناسب بده بهت.

فکر. نمیکنم سورمه ای زیاد. جالب شه یه بار. خواهرم این رنگی کرد. خوب نشد

عزیزم من کتون همسرمو که سرمه ایش کمرنگ شده بود، دوباره سرمه ای کردم، انگار نو شده خداروشکر.

ببرم خشکشویی بهتر نیست؟میترسم خرابش کنم

میتونی ببری خشکشویی، اینجوری راحت تره ولی شلوار کتون همسر من انگار نو شد دوباره. ولی خوب خشکشویی ببری دیگه استرس نداری.

این تجربه دوستمه😊 شلوارشو گذاشته بود تو اب با رنگ لباس تو قابلمه گذاشته بود رو گاز ولش کرده بود رفته بود شلوارش سوخته بود😂😂

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

ببری خشکشوییام رنگ میکنن....خیلی تر و تمیز و خب....البته فقط یه سری رنگ دارنا

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔