2777
2789
عنوان

کسایی که شوهرشون تو نامزدی جداشده بوده ......

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 65 پست
پانشدکه نشد مگه شماها وقتی مادرشوهراتون میادپامیشین من فقط یبارپامیشم 

منم همینو میگم. قشنگ معلومه کرم ریختن تو زندگیشون. بعد گفتن خودش خیانت کرده‌

البته دیگه مهم نیست. 

اینو میگم که استارتر بدونه و چشماش باز بشه با چه ادمهایی طرفه حواسش به رفتارها و زندگیش باشه. یه موقع اتو دستشون نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم. قشنگ معلومه کرم ریختن تو زندگیشون. بعد گفتن خودش خیانت کرده‌ البته دیگه مهم نیست.&n ...

خوانواده شوهرم واقعا ادمای خیلی بدین ولی شوهرم واسه‌ی طلاق قبلش میترسه اینو قشنگ حس میکنم واسه همین همش بخاط کاراشون خودشو پیشم کوچیک میکنه و وایمیسته دهن منو میبینه که چی بگم چیکار کنه و من از ضعفش خوشم نمیاد):

همون یبار اولو پانشد و اینکه گویا مادرشوهرم هرجا بوده واسش بلند میشده با اینکارش اونو خوردکرده

عاقلانه نیس نمیتونه سراین موضوع باشه شاید حواسش نبوده خب دخالت اون مادرشوهرت باعث دعوا و جدایی شده

شوهر منم قبلا نامزد داشت جدا شد یکم دوسش داشت ولی میگفت دختره خیلی کارای بد میکرده تو دوران نامزدی ...

برام جالبه همشون همینو میگن.

دختر خاله منم با کسی ازدواج کرده که تو عقد جدا شده. اونها هم میگن به خاطر این بوده که دختر با پسرعموش دوست بوده.‌ الان دختر خالم فهمیده ایراد از خودشون بوده دختره فرار کرده. البته داره به سختی ها میسازه. چاره ای ندلره

برام جالبه همشون همینو میگن. دختر خاله منم با کسی ازدواج کرده که تو عقد جدا شده. اونها هم میگن به خ ...

منم یه بار شنیدم دختره گفته بود که نامزدم کار درستی نداشت منم نمیخواستم سختی بکشم تو زندگی نخواستم اخه دختره یکم وضعیتش خوب بود  شوهر من نه فقط یه مغازه کوچیک داشت

الان با این که من خودم تو بهترین شرایط زندگی میکردم خداروشکر شوهرم هیچی برام کم نمیزاره کم و بیش سختی میکشیم ولی بازم خدا کمک میکنه