2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟باردارم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 132 پست
بچم ۹ ماهشه شیر میدم هنوز میشه؟

آخه سنی هم که نداری اینهمه عجله برای چیه.. بزار بچت از آب و گل در بیاد بعد.. چون ممکنه بارداریت ایندفعه سخت باشه و اون تهوع و ویار نزاره به بچت درست برسی.. بازم خودت میدونی 🤔🤔

عشق سالهای کرونا... پسرم 

مبارکه

ان‌شالله به سلامت بغلش بگیری

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند ماه پیش زایمان کردین دوباره میخواین باردار بشین؟ واقعا؟ 🤔🤔

شاید دوس داره 😅

دکتر من گفت بچت 4،5 ماهه شد دیگه جلوگیری نکن...  اونم سزارین بودم😐

میدونم کشش ندارم همین خیلی اذیت میکنه، اما مجبورم ذخیره تخمدانم کمه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آخه سنی هم که نداری اینهمه عجله برای چیه.. بزار بچت از آب و گل در بیاد بعد.. چون ممکنه بارداریت ایند ...

خداروشکر مشکل ویار ندارم. حالا تو این دوران میشه که بشم؟

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
مثبته احتمال زیاد، اما این بیبی نواریا کاذب داره قطره چکونی بگیر یا آز بده، انشاالله که خیره و ب ...

قطره چکونیش رو هم خریدم،میخوام صبح استفاده کنم،دکترم برام یه سری آزمایش نوشته،فردامیخوام برم اون آزمایش هارو بدم،اگه به آزمایشگاه بگم آزمایش بتاهم ازم میگیرن یا حتما باید دکتر نوشته باشه؟

خدا رو شکر مبارک باشه 

شوهر من یک ساله عمل کرده روز به روز ضعیف تر میشه 

برای منم با دل پاکت دعا کن عزیزم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
قطره چکونیش رو هم خریدم،میخوام صبح استفاده کنم،دکترم برام یه سری آزمایش نوشته،فردامیخوام برم اون آزم ...

بتای معمولی آزاد، میگیرن ازت

من همیشه خودم میرفتم، دوساعته هم جواب میدادن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شاید دوس داره 😅 دکتر من گفت بچت 4،5 ماهه شد دیگه جلوگیری نکن...  اونم سزارین بودم😐 میدونم ک ...

خب عزیزم کشش نداری چرا میخوای خودتو اذیت کنی؟ مگه زندگی میکنیم که بچه بیاریم همش.. 😊😊 بیخیال زندگیتو بکن یا حداقل بچه ت دو سالش شد اقدام کن آخه بچه خیلی گناه داره باید همه توجه مادر بهش باشه 

عشق سالهای کرونا... پسرم 
خداروشکر مشکل ویار ندارم. حالا تو این دوران میشه که بشم؟

شدن که میشه.. چرا نشه.. ویار هر بارداری با بارداری قبلی فرق میکنه.. این بارداری مشکل ویار نداشتی ولی بارداری بعدیت ممکنه داشته باشی و اجدادت بیان جلو چشمت مثل من 😁

عشق سالهای کرونا... پسرم 
خب عزیزم کشش نداری چرا میخوای خودتو اذیت کنی؟ مگه زندگی میکنیم که بچه بیاریم همش.. 😊😊 بیخیال زندگی ...

خودم تک فرزندم خیلی سختی کشیدم نمیخوام سر بچم هم بیاد

میگم ذخيرم کمه، یائسگی زودرس دارم... همینو میگفتن نمیشه باید تخمک اهدایی بگیری 

تازه دکتر گفت اگه تا یک سالگیش نشدی، از شیر بگیرش بیا دارو بدم