mehrsamohamadsadra مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 424 عنوان کسی هست از روغن خراطین برای حجم دهی جواب گرفته باشه؟؟؟ 157 بازدید | 9 پست لطفا هرکی واقعا جواب گرفته نظر بده.سپاسگذارم 1398/07/30 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bafabafa عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1925 من استفاده نکردم ولی خاله ام و دوستم استفاده کردن صورتشون پر شد خاله ام چروک های صورتش هم خیلللللللی خوب شدن . ....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
mehrsamohamadsadra مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 424 من استفاده نکردم ولی خاله ام و دوستم استفاده کردن صورتشون پر شد خاله ام چروک های صورتش هم خیلللللللی ... ماندگاره یا دائم باید استفاده کرد
mehrsamohamadsadra مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 424 من شنیدم خیلیا استفاده کردن برای صورت و فقط جوش زدن و تاثیری نداشته.میخوام استفاده کنم میترسم
bafabafa عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1925 ماندگاره یا دائم باید استفاده کرد ن ماندگار نیس. استفاده نکنی اثرش ازبین میره .بدیش همینه ....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
s32 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 22167 من دو ماه استفاده کردم اصلاااا جوش نزدم وقتی ماساژ میدی حجم میگیره دوباره که قطع میکنی برمیگرده حالت اول میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
bafabafa عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1925 من شنیدم خیلیا استفاده کردن برای صورت و فقط جوش زدن و تاثیری نداشته.میخوام استفاده کنم میترسم اره دو سه تا از دوستام ک استفاده کردن جوش زدن. باید خراطین اصل بگیری. ....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
mehrsamohamadsadra مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 424 ن ماندگار نیس. استفاده نکنی اثرش ازبین میره .بدیش همینه پس این همه تبلیغ الکی.چه بد
qomcandom عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 807 سلام رفقا من که روغن خراطین رو همیشه از شب جمعه می خرم ، هم ارسالشون خیلی سریع و محرمانست به سرتاسر کشورلینکش رو میذارم خواستید شمام یه نگاه بهش بندازیدhttps://www.shabjome.com/?s=خراطین&post_type=product