2777
2789

باوحوداینکه گفتم ماشینودیتورتوقیفشودارم وقایمش کرده ویکبارم هلم داده فحش داده تاپلیس برسه ماشینوبرده قاضی عین ماست نگام کرد وهیچی نگفت بعد شوهرم گفت خواهش میکنم قسط بندیش کنید ماشین ابروی منه بعدداشتیم جروبحث میکردیم اقای قاضی منودعوام کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشت گفت چراهروقت دلت میخوادحرف میزنی باوجوداینکه شوهرم هی بحث میکرد من نمیفهمم یعنی جی بعداینکه شوهرم رفت گفتم اون معلمه امسال بازنشسته میشه دویست ملیون پول بهش میدن من جی من الان این چهل تومنومیخوام باهاش جهیزیه بخرم گفت کوتا نه ناه دیگه شایدمرد بازنشتگیشونگرفت 

یه فیش حقوقی الکی اورده دوتومن درصورتیکه حقوقش چهارتومنه بعدمیگه من مهریشومیدم حقشه کل حقوقمومیدم به این اون ماشینوبزارید من برم باهاش مسافرکشی کارگری کارکنم .

برگشت گفت چراهروقت دلت میخوادحرف میزنی باوجوداینکه شوهرم هی بحث میکرد من نمیفهمم یعنی جی بعداینکه شو ...

من مورد دیدم تو دادگاه به شوهره راه و چاهم نشون میدن که زنه بیچاره رو بدبخت تر کننو دست خالی بفرستنش بره