2777
2789

بچه ها این باغچه خونه بابامه پر از گل و درخته منتها تو این فصل فقط این بوته گل داده خیلی قشنگه مگه نه؟؟؟

خدایا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدمو خانه تو نبود

فیلم؟؟😐😐

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو کو الان😐

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر

🧐🤔

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
شرمنده بچه ها دارم سعی میکنم بزارم ببخشید توروخدا

خواهش میکنم، اینا چه حرفیه، خدا ببخشه، ما بنده ای بیش نیستیم، ایشالا عاقبت بخیر بشی، فدای سرت، دشمنت شرمنده😁

خواهش میکنم، اینا چه حرفیه، خدا ببخشه، ما بنده ای بیش نیستیم، ایشالا عاقبت بخیر بشی، فدای سرت، دشمنت ...

😂😂😂

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر