2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا بتونیم بهتر تابو شکنی کنیم😏

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

تا بتونیم بهتر تابو شکنی کنیم😏

یه سری چیزا واقعن احتیاجه تابو شکنی شه !!!!!! 

مثل حرف زدن خانوما راجب دوران پریودی !!!! و مخفی کردنش 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
یه سری چیزا واقعن احتیاجه تابو شکنی شه !!!!!!  مثل حرف زدن خانوما راجب دوران پریودی !!!! و مخف ...

خب ما تو جمع های زنانه یا پیش دکتر ازین حرفا زیاد می‌زنیم⁦☺️⁩

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

زن مطلقه دختری که باکره نباشه

اینو تا یه جایی قبول دارم 

نه اینکه اون دختر هرزه باشه البته امام علی میگ اگه دیدی سر شب یکی یه گناهی کرده صبح باهاش با اون دید نگاه نکن چون ممکنه سحر توبه کرده باشه 

ولی باید حقیقت کامل به مردی که میخاد زندگی مشترکشو باهاش شروع کنه بگه !!!! 

خانم های مطلقه گناهی ندارن 

یکی اگه جدا شده خوشی نزده زیر دلش 

مطمئنن کارد به استخونش رسیده 

باهاشون مهربون باشیم 

از دواج زن مطلقه با پسر مجرد هنوز يه تابو هست من طلاق گرفتم بعد 3سال زندگي 

با پسر مجرد ازدواج كردم 

دوستم وحشت كرده بود ميگفت بدترين كار دنيارو كردي 

الان خودش داره طلاق ميگيره 

نگرانه كه پير مردا بيان سراغش

از دواج زن مطلقه با پسر مجرد هنوز يه تابو هست من طلاق گرفتم بعد 3سال زندگي  با پسر مجرد ازدواج ...

ازدواج مجدد برای خانم یا اقا هیچ بدی نداره 

ولی خب بار دوم باید محتاط تر رفتار کنن 

چون یک بار صربه خوردن بخاطر روح خودشون نه حرف مردم 

خب ما تو جمع های زنانه یا پیش دکتر ازین حرفا زیاد می‌زنیم⁦☺️⁩

نه منطورم اینکه توی جامعه هیچ بدی ندونیم 

نوار بهداشتی و توی نایلون سیاه نزاریم 

یا وقتی سر کار حالمون بده بزور خودمونو سرپا نگه نداریم 

نگاه جنسیییی بهش نداشته باشیم 

باهاش مثل یک امر مثل دستشویی کردن نگاه کنیم 

نه منطورم اینکه توی جامعه هیچ بدی ندونیم  نوار بهداشتی و توی نایلون سیاه نزاریم  یا وقتی ...

وای خدا من اینجای حرفت رو قبول ندارم ،نوار بهداشتی رو به خاطر حالت چندش آورش توی نایلون سیاه میزارم ،من نوار بهداشتی ببینم عوقم میگیره حتی مال خودم،سطل زباله باید در دار باشه😤😤