2777
2789
عنوان

مشهدیا دکتر خوب برا بوتاکس میخام بیاینننن

| مشاهده متن کامل بحث + 28275 بازدید | 54 پست
البته من خودم این مشکلو دارم و مطمئنم برم پیشش بهم میگه بوتاکس کنم ولی احساس می کنم انجام ندم. پیگیر ...

وای من قبل ارتودنسیم دکترم گفت میتونی جراحی فک کنی ولی بنظر من انجام نده گفت جدا از هزینه ی بالایی ک داره دوره نقاهت بشدت سختی داره 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
اره برا بوتاکس، خباز زاده کلا وقت نداره ولی س شنبه ها اکسترا بوتاکس انجام میده، پیجش و اینستا میتونی ...

زنگ زدم مطبش میگه اول دی ماه زنگ بزنین تا بگم کی نوبت تون میشه😐😐😐

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خواهرشوهرم از عمل های زیبایی مختلفی ک انجام داد موثر ترینش همین چونه بود. ینی تاثیری ک چونه تو ز ...

عزیزم شما کی زنگ زدی بهت وقت داد؟

زنگ زدم مطبش میگه اول دی ماه زنگ بزنین تا بگم کی نوبت تون میشه😐😐😐

میخاستی بگی واسه بوتاکس میخام، تو پیجش باش خودش اعلام میکنه بعضی س شنبه ها فقط بوتاکس انجام میده، فک کنم امروزم انجام میده، ولی قبلش باید زنگ بزنی سریغ

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
میخاستی بگی واسه بوتاکس میخام، تو پیجش باش خودش اعلام میکنه بعضی س شنبه ها فقط بوتاکس انجام میده، فک ...

عهههه اینجوریه پس باز دوباره زنگ بزنم 

ارع بگو فقط بوتاکس میخام،

زنگ زدم دوباره گفت دکتر ماهی یه بار ۳ شنبه ها بوتاکس میکنه پیج شو دنبال کن قبلش دکتر اعلام میکنه

زنگ زدم دوباره گفت دکتر ماهی یه بار ۳ شنبه ها بوتاکس میکنه پیج شو دنبال کن قبلش دکتر اعلام میکنه

ارع دیگه پیجشو دنبال کن ک بفمی کی اعلام میکنه عزیزم

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....

سلام خانوم.شما کجا رفتی واسه بوتاکس؟راضی بودی؟

من میخام مامانمو ببرم خیلی نگرانم پیش کدوم دکتر برم⁦🤦🏻‍♀️⁩انقد ک مامانم وسواس داره

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

من خارج از  کشور زندگی میکنم. مدت محدودی ایران هستم. امروز برای نوبت مشاوره از ساعت 11 و نیم صبح در مطب بودم  و هر 5 دقیقه یبار میگفتند 5 دقیقه دیگه نوبت شما میشود!.و بعد از اینکه تمام بیماران بوتاکس حتی افرادی که بعد از من آمده بودند ویزیت شدند ،  در ساعت 4 و نیم عصر به من کفتند امروز  مشاوره ندارند خانم دکتر بوتاکس زیاد داشتند و خسته هستند یک روز دیکر بیایید!!!!!!!!!!!!!  متاسفانه وقت دیگران برایشان هیچ ارزشی ندارد. اولین دکتری هست در کلینینک های زیبایی مشهد که من قبلا رفتم که این قدر با بی احترامی برخورد میکند. حقوق مشتری هم برایشان هیچ معنایی ندارد. متاسفم برای وجود همچین مثلا دکترهایی در کشور! 

کلینیک ونوس قبلا رفتم هم برخورد محترمانه هم کارشون خیلی خوب بود