2777
2789
عنوان

مشهدیا دکتر خوب برا بوتاکس میخام بیاینننن

| مشاهده متن کامل بحث + 28270 بازدید | 54 پست
سلام عزيزم بالاخره بوتاكس پيش كدوم دكتر رفتيد؟ راضي بوديذ

سلام نرفتم بوتاکی

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بوتاکس خیلی جاها تو مشهد زدم . اما از همه جا بهتر دکتر فهیمه کوکبی بود ، هم پرسنل بسیار عالی هم ب ...

مرسی تبلیغ😐

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

برای بوتاکس و هایفو تو مشهد پیش خانم دکتر الهه مولوی برو سایتشو دوستمون داده تو صیاد شیرازی 12 و 14 ساختمان آرام هستن کارشون و نوبت دهیشون عالیه . البته من برای لاغری و کارهای دیگه هم پیششون رفتم و راضی بودم

سلام برای بوتاکس برو پیش خانم دکتر الهه مولوی کارش عالیه توصیاد شیرازی مطبشون هست سایتشون هم میزارم ...

مرسی تبلیغ چ ضایع هم هستین 😂

من چند ساله برای بوتاکس و ژل لب و کلا کارهای  زیبایی میرم پیش دکتر فرشته طاهر  میرم مطبشون تو احمد اباده  -خیلی کارشون خوبه و راضیم 

همه کسایی هم که بهشون معرفی کردم راضی بودن 

شماره مطبشون اینه 09392546226 

تو سایت دکترتو و.. هم بری  اسمشون رو بزنی میتونی نظراتش  رو بخونی  بعد تصمیم بگیری