2777
2789
عنوان

میخام از دانشگاه انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 44 پست
ینی چی من فقط شهریه ثابتو دادم هنوز انتخاب واحدو ندادم

خوب شهریه ثابت رادادی الان داری میری سرکلاس هاواحدبرات انتخاب کردن بایدشهریه متغییرهم بدی بعدش بهت کارت ورودبه جلسه میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با علاقه انتخاب کردی؟ رشته من بدون علاقه برداشتم الانم راضی نیستم ولی دلم میخواد ارشد رشته مورد علا ...

من بخاطر این انتخابش کردم که اینده ش خوبه

من از زبان بدم نمیاد و وقتی ادم زبانش خوب باشه خیلیم قشنگه که سر این کلاسا باشه ولی من کلاس زبان نرفتم زبانم سطح بالا نیست پس علاقه هم از بین میره 

ای بابا فک کنم یک یا دوسالم از درس محروم میشی 😔 چون دولتییه

ورودی نود و هفتم یه سال از محرومیتم گذشته ولی خب محرومیت واسه دولتی هاست من که بمیرممم دیگه کنکور نمیدم که بخوام محروم باشم یا نه ...قصد دارم برم ازاد حسابداری بخونم از ترم بهمن ایشالا 😍

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خوب شهریه ثابت رادادی الان داری میری سرکلاس هاواحدبرات انتخاب کردن بایدشهریه متغییرهم بدی بعدش بهت ک ...

ینی اگه هنوز کارتو ندادن من انصراف بدم دیگه پول انتخاب واحدو ازم نمیگیرن؟

اگ تغییر بدی چی برمیداری؟

فعلا نظرم رو علوم تربیتی هست

ولی ایندفه نمیخام اشتباه دفه قبلمو بکنم من شهوریور وقت گرفتم از مشاور برم ببینم چه رشته هایی خوبه گفتن صد تومن میگیرن

به دوستم گفتم دوستم گفت چه خبره مگه میخای دولتی انتخاب رشته کنی که انقد پول میگیرن ازاده دیگه نمیخاد بری

منم گوش کردم نرفتم ولی اشتبا کردم باید میرفتم الانم میخام اشتباهمو جبران کنم برم پیش مشاور ببینم اون چی میگه

اها انشالله😍 عزیزم موفق بشی ❤️

قربونت عزیزممم همچنیننن😘😍😍😍😘😍😍😘😍

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ینی اگه هنوز کارتو ندادن من انصراف بدم دیگه پول انتخاب واحدو ازم نمیگیرن؟

اگه بخاهی درس هایی راکه خوندی ذامعادل سازی کنی بایدگواهی بگیری اخرش بایدتصویه کنی 

مثلامیتونی بری تااخرترم امتحان بدی بعددروس عمونی راتوی رشته بعدی که انتخاب میکنی معادل سازی کنی ودیگه تطابق بدی ونخونی