2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم هرکی 100 بار بخونه برا حاجت روایی خیلی جواب میده

خودمم خوندم حالا منتظرم زمانش برسه ببینم حاجتم براورده میشه یا نه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

من خیلی تا حالا باهاش حاجت گرفتم

۱۰۰ مرتبه بخون. بهتره یه جا بشینی و وسطش صحبت نکنی. سجاده بنداز بشین اولیا ممکنه طول بکشه ولی ده تا که بخونی روون میشی سریع تر میخونی. من یک ساعته تمومش میکنم

ولی خیلی مجربه ان شاءالله به صلاحت باشه و حاجتت رو بگیری

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بهش دعای سریع الاجابه هم میگن

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
من خیلی تا حالا باهاش حاجت گرفتم ۱۰۰ مرتبه بخون. بهتره یه جا بشینی و وسطش صحبت نکنی. سجاده بنداز بش ...

گلم شما که تجربه دارین چند روز بعدش حاجت میده؟من الان ۵روزه خوندم اما هنوز منتظر نتیجه ام

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
گلم میشه بگید چند وقت بعدش حاجت گرفتید؟

همون موقع که خوندم

من ترم سه دانشگاه بودم که شیمی3 رو پاس نکردم و مشروط شدم همه درس هام با آزمایشگاه همون ترمه و چون مشروط بودم فقط12 واحد میتونستم بردارم برای همین نمیشد شیمی3 و4 رو تو یه ترم چهار بردارم چون درسها و آزمایشگاههای دیگه هم داشتم و خلاصه یکسال از دانشگاه وآزمایشگاه و دوستام عقب میوفتادم ترم چهار شروع شده بود و انتخاب رشته هم کرده بودیم ولی نمیتونستم فراموش کنم یک نمره کم داشتم شماره استادم رو گیر آوردم چند بار بهش زنگ زدم تا از طریق نمره میانترم بتونم شیمی3 رو پاس کنم اونم اول گفت نه و..

بعد با هر بدبختی بچه های دیگه هم که اون درسو افتاده بودن جمع کردم استاد امتحان گرفت قبول شدم از مشروطی خارج شدم سایت رو هم برامون باز کردن دوباره انتخاب رشته کردیم و ...

خیلی برام خاطره انگیز بود دعای مقاتل رو خوندم که بتونم همه درسهای اون ترم رو بردارم که همون طور پیش رفت

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
همون موقع که خوندم من ترم سه دانشگاه بودم که شیمی3 رو پاس نکردم و مشروط شدم همه درس هام با آزمایشگا ...

خدا رو شکر منم ۴یا۵روزه خوندمش ومنتظر معجزه ام

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم