bbkhorshid مدیر استارتر عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14418 عنوان خانمایی که با بیمه تکمیلی زایمان کردید لطفا و خواهشا به سوالم جواب بدید... 91 بازدید | 10 پست سلام عزیزان...میخوام بدونم دستمزد دکتر هم شامل همون بیمه میشه؟آخه شنیدم دیگه دستمزد نمیگیرنیکی از دوستام یه چند ماه پیش زایمان کرده میگه کل هزینه هاش رو بیمه داده و دستمزدی هم نداده.. پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷 1398/07/30 | 00:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11496 من دو بار سزارین کردم با دو دکتر متفاوت و دو بیمارستان خصوصی متفاوت هیچ کدوم دستمزد نگرفتن یکیش ۹۷ و یکیش ۹۸ و هر دو شد ۳۵۰۰ اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید
bbkhorshid مدیر استارتر عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14418 اسی اول بگو کدوم شهر هستی ؟ کرج پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
bbkhorshid مدیر استارتر عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14418 من دو بار سزارین کردم با دو دکتر متفاوت و دو بیمارستان خصوصی متفاوت هیچ کدوم دستمزد نگرفتن یکیش ۹۷ و ... چه خوب...آخه من 92 زایمان کردم هشت صدو پنجاه با تخفیف البته دستمزد دادمالبته بیمه تکمیلی نداشتم اونموقع...پس خیالم راحت باشه؟اصلا بپرسم از دکترم به نظرت؟ پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16501 کرج بستگی به بیمت داره.من پارسال بیمارستان مردم سزارین شدم چون هیچ بیمارستان دیگه ای سز قبول نمیکرد و دکترمم همونجا بود رفتم همه هزینه رو بیمه داد
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11496 چه خوب... آخه من 92 زایمان کردم هشت صدو پنجاه با تخفیف البته دستمزد دادم البته بیمه تکمیلی ن ... اگر دکترت دستمزد یا به قولی زیرمیزی میخواست تا حالا گفته بود. میتونی اینطوری بپرسی که هزینه بیمارستانی که میخوام زایمان کنم چقدره اونجا متوجه میشی. اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید
saba70moli عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 470 من دو بار سزارین کردم با دو دکتر متفاوت و دو بیمارستان خصوصی متفاوت هیچ کدوم دستمزد نگرفتن یکیش ۹۷ و ... خانومی میشه بگی کدوم بیمارستان زایمان کردی و دکترت کی بود؟از کدوم بیشتر راضی بودی؟البته اگه تهران هستین خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش
bbkhorshid مدیر استارتر عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14418 بستگی به بیمت داره.من پارسال بیمارستان مردم سزارین شدم چون هیچ بیمارستان دیگه ای سز قبول نمیکرد و دک ... بیمه م دانا سدکترمم فقط تو کسرا س خودمم که سزارینیم...ممنون از راهنماییت عزیزدلم♥ پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
bbkhorshid مدیر استارتر عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14418 اگر دکترت دستمزد یا به قولی زیرمیزی میخواست تا حالا گفته بود. میتونی اینطوری بپرسی که هزینه بیمارستا ... آخه سر پسرمم همین دکتر بود دیگه ماه آخر پرسید اگه میخوای با خودم و کسرا زایمان کنی انقده هزینه ش....آره باید یه جوری بپرسم چه از خودش چه منشیش....ممنونم ازت عزیزم♥ پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11496 خانومی میشه بگی کدوم بیمارستان زایمان کردی و دکترت کی بود؟از کدوم بیشتر راضی بودی؟البته اگه تهران هس ... من یزد زایمان کردم اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید