2777
2789

سلام عزیزان...

میخوام بدونم دستمزد دکتر هم شامل همون بیمه میشه؟

آخه شنیدم دیگه دستمزد نمیگیرن

یکی از دوستام یه چند ماه پیش زایمان کرده میگه کل هزینه هاش رو بیمه داده و دستمزدی هم نداده..

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

من دو بار سزارین کردم با دو دکتر متفاوت و دو بیمارستان خصوصی متفاوت هیچ کدوم دستمزد نگرفتن یکیش ۹۷ و یکیش ۹۸ و هر دو شد ۳۵۰۰

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو بار سزارین کردم با دو دکتر متفاوت و دو بیمارستان خصوصی متفاوت هیچ کدوم دستمزد نگرفتن یکیش ۹۷ و ...

چه خوب...

آخه  من 92 زایمان کردم هشت صدو پنجاه با تخفیف البته دستمزد دادم

البته بیمه تکمیلی نداشتم اونموقع...

پس خیالم راحت باشه؟

اصلا بپرسم از دکترم به نظرت؟

چه خوب... آخه  من 92 زایمان کردم هشت صدو پنجاه با تخفیف البته دستمزد دادم البته بیمه تکمیلی ن ...

اگر دکترت دستمزد یا به قولی زیرمیزی میخواست تا حالا گفته بود. میتونی اینطوری بپرسی که هزینه بیمارستانی که میخوام زایمان کنم چقدره اونجا متوجه میشی. 

من دو بار سزارین کردم با دو دکتر متفاوت و دو بیمارستان خصوصی متفاوت هیچ کدوم دستمزد نگرفتن یکیش ۹۷ و ...

خانومی میشه بگی کدوم بیمارستان زایمان کردی و دکترت کی بود؟از کدوم بیشتر راضی بودی؟البته اگه تهران هستین

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
بستگی به بیمت داره.من پارسال بیمارستان مردم سزارین شدم چون هیچ بیمارستان دیگه ای سز قبول نمیکرد و دک ...

بیمه م دانا س

دکترمم فقط تو کسرا  س خودمم که سزارینیم...

ممنون  از راهنماییت عزیزدلم♥

اگر دکترت دستمزد یا به قولی زیرمیزی میخواست تا حالا گفته بود. میتونی اینطوری بپرسی که هزینه بیمارستا ...

آخه سر پسرمم همین دکتر بود دیگه ماه آخر پرسید اگه میخوای با خودم و کسرا زایمان کنی انقده هزینه ش....

آره باید یه جوری بپرسم چه از خودش چه منشیش....

ممنونم ازت عزیزم♥

خانومی میشه بگی کدوم بیمارستان زایمان کردی و دکترت کی بود؟از کدوم بیشتر راضی بودی؟البته اگه تهران هس ...

من یزد زایمان کردم