2777
2789
 والله من هم عربی میرقصم . هم آذری . هم ایرانی . هم کردی . هم رشتی .کم و بیش خارجی .. شوهرمم اص ...

خوشبحالت اینقدر دوست دارم خوشگل برقصم... رقص خیلی خوبه کلی کالری میسوزونه 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا بوده همین بوده خانومای هنرمند گیر مردای بی‌ذوق میفتن

باورت میشه سر همینم رقص کنار گذاشتم ... دوستام میان خونه ام مجبورم میکنن ک برقصم .. دوستم میگ کلاس بذار. خوش ب حال شوهرت هر دقیقه براش میرقصی  .. نمیدوننن.... 

بچه ها شبا حتما لباس خواب بپوشید 

با لباسی ک طول روز تنتون بوده نرید تو بغل همسرتون

قبل از خواب هم یه ادکلن خوش بو بزنید

صبحم ک بیدار شدید لباساتون رو عوض کنید سریع موهاتون رو شونه کنید مرطوب کننده و رژ لب بزنید بعد برید شوهراتون رو بیدار کنید😍😍😍

این کارای کوچولو تو اعتماد ب نفس خود آدم هم خیلی موثره

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
وااای دقیقااا 😍😍😍  من کمربند عربی دارم یه مدتم تمرین میکردم رقص عربی رو ولی الان دیگه یادم ...

امضاتون خیلی زیباست 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
یواش یواش شروع کن .مثلا اول رو مبل که نشستی با اهنگ شونه هاتو تکون بده تاهمسرت ببینه .بعد یه روز دیگ ...

عـــربی فولم ،حرفه‌ای میرقصم ،اگه خودش بگه میرقصم اونجوری خودم روم نمیشه،اهنگ عربی هم یهو تو خونه پخش نمیشه کههههه 😂😂😂😂😂

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
خیلیییی باهاش مهربونم ب ندرت غر میزنم وقتی غر میزنم میفهمه قضیه خیلی جدیه و شرایط رو درست میکنه خیلی ...

حالا من برعکس،دست خودم نیس حییییییلی جیغ جیغوئم😠

باورت میشه سر همینم رقص کنار گذاشتم ... دوستام میان خونه ام مجبورم میکنن ک برقصم .. دوستم میگ ...

دقیقاااااااا منم همینطوری‌م بخدا

خییییییییییییلی از نظر زنای دیگه دلبرم ولی شوهرم بی‌ذوقه

حالا من برعکس،دست خودم نیس حییییییلی جیغ جیغوئم😠

مردا از زنای غرغرو و جیغ جیغو خسته میشن بعد کافی یکی از راه برسه ک آروم باشه.... یکم تمرین کنی صبور میشی گلم 

قسمت پنجم

80- گاهی مردا میخوان تنها باشن میرن توی خودشون لازم نیست هی بری بپرسی چیزی شده ؟؟؟؟ من کاری کردم؟؟تو بیخیال شو برو سروقت کارات .....همین که ببینه تو خوشی خیالش از بابت تو راحت میشه بعد خودش برمیگرده 

81- دعوا نمک زندگیه .....اما یاد بگیر حرمت طرفتو تو دعوا حفظ کنی .... حرفتو بزن داد بزن گریه کن قهر کن اما توهین و ناسزا نه حرف از طلاق و اینا نزن بعدها شوهرت هم ازت یاد میگیره خیلی از کارا رو ما به شوهرامون یاد میدیم

82- در مورد کارش اطلاعات داشته باشین

83- توی دعوا بیشتر از "من" استفاده کنید تا "تو" ، مثلا بگید من ناراحتم که اینو بهم گفتی... نگید تو ناراحتم کردی 84- هیچ وقت نزد خانواده شوهر تعریف شوهرتون رو نکنین یعنی به مادرشوهر یا خواهرشوهرتون نگید که شوهرم درکم میکنه و در وقت بیماری کمک حالم میشه چون این کار شما باعث می شه حسادت اونا افروخته تر بشه..........به جاش اگر شما پیش خانواده شوهر به شوهرتون بگید که خدا سایه تو رو همیشه بالا سرم نگه داره باعث وجود یه عشق بزرگ در زندگیتون می شه ...(البته سعی کنین زمانی بگین که موقعیتش باشه) و همسرتون بیشتر از قبل علاقه خودشو بهت نشون میده 

85- گاهی اوقات به شوهرتون بگید به مادرش زنگ بزنه و حالشو بپرسه یا پیشنهاد بدید بره بهش سربزنه یا حتی گاهی چیزی براش بخره اینجوری زمانی که حرفی بشه، شوهرتون اولین نفره که ازتون طرفداری میکنه (ولی زیاده روی نکنید که شوهرتون به اون سمت کشیده بشه)

86- یاد بگیر اولا تو جمع دعوا نکنی ......حتی تو زمان قهر مهمون میاد یا خصوصا جلوی خانواده شوشو اصلا باهاش گرم بگیر اما وقتی همه رفتن ادامه بده البته اگه هنوز عذرخواهی نکرده و ... 

87- گاهی جلوی همسرتون خودتونو تحویل بگیرید از زحمتاتون یا حتی اینکه دیگران چقدر شمارو دوست دارن یا حتی از ظاهر زیباتون...گاهی میتونید غیر مستقیم بهش بفهمونید مثلا یکی میگه : من گاهی به پسرم میگم: (البته به در میگم دیوار بشنوه) مامان برات خیلی مایه میذارم صبح زود میبرمت خونه مامانی میرم سر کار همه کارات یه ور این رفتو آمد یه ور .....بعد میبینم شوهرم داره میخنده و تایید میکنه..........یا یکی میگه : گاهی که همکارام زیاد اس میدن یا زنگ میزنن من با خنده میگم : بابا این محبوبیت منو کشته من متعلق به همتونم... از قول خود مردا گفته شده که بیشتر به زنی اهمیت میدن که اون به خودش اهمیت بده و برای خودش خرج کنه البته نه در حد وحشتناک که مرد از پس خرجش برنیاد 89- همیشه ناراحتیتونونشون بدین اما محترمانه زن نباید رستم وار رفتار کنه لطافت زنانه یاد بگیرین

90- روی بچه تون جلوی بقیه اونقد حساسیت به خرج ندید که بیفته دست بقیه و اذیتتون کنن (جلوی خانواده همسر) 

91- به بچه های کوچیک توی خونواده ی همسرتون محبت کنید و توجه کنید چون وقتی بزرگ شدن همونا طرفداریتون رو میکنن و اگه کسی از شما بد بگه جلوشون وایمیسن (این سیاست دراز مدته)

92- حتی اگه جایی مثلا خونه ی مادر شوهرتون نمیخواید توی اشپزی یا ظرف شستن و غیره کمک کنید اما توی پذیرایی کردن کمک کنید، آدمایی که پذیرایی میکنن بیشتر توی ذهن میمونن 

93- هیچوقت ..تحت هیچ شرایطی ....سر شوهرتو ن یا فرزندتون داد نزنید ....مردا به فریاد خیلی حساسن ..ممکنه دلشون از زندگی سرد بشه داد و فریاد و قلدری و بگیر و ببند هرگز مال زن نیست زن قهرش هم با لطافته قهر با لطافت 100 برابر تاثیرگذارتره ......تا مهری نباشه -> قهر بی اثره 

94- اگه همسرتون وقتی کنارش هستین زیاد بهتون توجه نمیکنه یا سرشو با چیزای دیگه گرم میکنه شما به بهونه ی کارهای مختلف به اتاق برید و اونجا کارتون رو انجام بدید اینجوری همسرتون میاد دنبالتون و کنارتون ... 

95- هیچوقت پیش خونواده ی خودتون یا همسرتون درد و دل نکنید و به همسرتونم یاد بدید اینکارو نکند

96- صبر بهترین کلید برای زندگیه 

97- هر شخصی یه رفتار و قلقی داره که طبق اون باید سنجیده رفتار کنه. 

98- مرد حس تامین،حس غرور داره،باید نیازاش به موقع برطرف شه

99- زن باید یه مدت پایه ی زندگیش را با محبت بدون چشم داشت،صبر و چشم گفتن و... شروع کنه،بعدش دست از پارو زدن برداره صد در صد نتیجه ی خوبی از طرف شوهرش میبینه 

100- سیاست بد ذات بودن نیست،بلکه کاری برای رسیدن به آرامش بیشتره:پس یادمون باشه همیشه احترام همه رو نگه داریم(حتی مورد بی احترامی واقع شیم)،لحن بیان خیلی مهمه،اونیکه تو دعوا یا... با صدای آروم حرف میزنه حتی حرفشم غیرمنطقی باشه برد با اونه،سکووووووت بهترین هدیه ی خداس،حتما قبل از جواب دادن یا عکس العملی حداقل 5ثانیه فکر کنیم!

ادامه دارد🍃♥️🍃بیا اینو از اون ور دزدیم