یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گاز پکنیک میخوردم خخخ در حدی ک بیهوش میشدم یا عاشق بوی بنزین بودم قشنگ یادمه باک موتور بابامو باز میکردم اونقد بو میکردم باک بنزین رو تا حالت مستی پیدا میکردم ...گ علاقه شدیدی به بنزین و گاز داشتم . من یک معتادم ...خخخخخ البته الان خوشم نمیاد دیگه چون سی سالمه
چاقو کش محل بودم لات بودم برا خودم الان اونقدر آرومم😂😂😂 یا بار پسر همسایمون باشیشه یه خطی انداختم توصورتش اون موقعه 5سالم بود چندوقت پیش دیدمش نامزد داشت گفت آبجی منو میشناسی گفتم نه گفت یادگاریت رو صورتمه...از خجالت آب شدم😔😂😂
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
گاز پکنیک میخوردم خخخ در حدی ک بیهوش میشدم یا عاشق بوی بنزین بودم قشنگ یادمه باک موتور بابامو باز می ...
خخخخخ...یاد امیر علی کچلیک افتادم اونم گفت معتاد سیگار یا بوی سیگارم 🚬 خخخخخخ😂😂😂
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من املام ضعیف بود همیشه یک و دو میگرفتم یه بار 5 گرفته بودم معلمه -5- این خطهارو بعد کشیده بود شبیه یک بود منم فکردم 15 گرفتم خوشحال برگه رو گرفتم دستم تو هوا میچرخونم میرفتم خونه وقتی مامان دید گفت برا چی خوسحالی
همه میوه های حیاط رو من میچیدم همیشه بالای درخت بودم یه وقتهایی هم رو زمین
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!