2777
2789
عنوان

سقط جنین با قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 20 پست
من کلی رازیانه کلی سیاه دانه کلی چیزای دیگ دم کردم خوردم ولی نمیدونم افتاده یا نه فک میکنم نیوفتاده ...

دوستان دم کرده زعفرون و کنجد سیاه هر ۴ساعت یکبار برای سقط خوبه. کامل دفع میشه

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
همراه باغذا سیاهدانه خوردم و جویدم تا نرم بشه  شب خوردم صبح ساعت ۵صبح افتاد

سلام خانومی یعنی میگین سیاه دونرو دم کردشو نخورم با غذا بخورم ؟؟

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیمارستان بستری شدم قرص گذاشتن برام سه قلو هم بود دهانه رحمم کامل بسته بود وگرنه همون اول قرار بو ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم سه قلو ک خیلی سختره امیدوارم خدا بهت یه نی نی سالم وسلامت بده 

همراه باغذا سیاهدانه خوردم و جویدم تا نرم بشه  شب خوردم صبح ساعت ۵صبح افتاد

خانومی سلام من الان سیاه دونه گرفتم قبلش دارو گیاهیایه دیگه ای خورده بودم ولی سیاه دونه نخوردم عطاری ب من گفت بریز تو عسل بخور یا بریز روپنیر بخور گفتم دم کردشو بخورم گفت نه فایده نداره چیکار کنم شما چطوری استفاده کردی ؟!

سلام با این شماره تماس بگیر خانم دکتری هستن که میتونن راهنماییت کنن 09217375230

من قرص سایتوتک اصل رو ازشون تهیه کردم واقعا عالی جواب داد و راضی بود 

درد و خونریزی هم اصلا  اونطور نبود که میگفتن همه چیز قابل تحمل و قابل کنترل بود 

حین مصرف قرص نبات داغ و زعفرون غلیظ هم خوردم کمتر از 5 ساعت کارم انجام شد.