2777
2789
عنوان

سقط جنین با قرص

1160 بازدید | 20 پست

سلام کسی بوده قرص برای سقط مصرف کرده باشه ولی جواب نگرفته باشه دکترم میگه باید یه بسته دیگ قرص مصرف کنم خیلی میترسم از درد دوباره بنظرتون قرص خوبه یا کورتاژ کی تجربشو داشته !!!!!!

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیمارستان بستری شدم قرص گذاشتن برام سه قلو هم بود دهانه رحمم کامل بسته بود وگرنه همون اول قرار بود کورتاژ بشم چون دهانه رحم کامل بسته بود دوتا قرص داخل رحم دوتا هم زیرزبونی گذاشتن کلی خونریزی کردم فرداش هم رفتم برای کورتاژ

من بیمارستان بستری شدم قرص گذاشتن برام سه قلو هم بود دهانه رحمم کامل بسته بود وگرنه همون اول قرار بو ...

وای ۳قلوخداصبرت بده.چن هفته بود؟

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

رحمت دس نخورده بمونه بهتره تاجایی ک راه داره تن ب کورتاژ نده من طبیعی سقط کردم 

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

من کلی رازیانه کلی سیاه دانه کلی چیزای دیگ دم کردم خوردم ولی نمیدونم افتاده یا نه فک میکنم نیوفتاده نمیدونم باید چیکار کنم باقرص خیلی درد کشیدم

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️