2777
2789
عنوان

سیاست های من در مقابل خانواده شوهر!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 54 پست

بچه ها ی تو جمع فامیلای شوهر بجای اینکه برگرده از عروسش تعریف کنه برگشته میگه عروسم آشپزی بلد نیس،منم هیچی نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم،جوری ک فامیلاشون از من طرفداری میکردن ک من ناراحت نشم،منم در مقابلشون اومدن خونم برا شام براشون یه غذای خیلییی ساده درست کردم جوری ک مادرشوهرم تا غذارو دید جا خورد،منم تو دلم گفتم وقتی میگی آشپزی بلد نیستم پس ب این غذاا باید راضی باشی دیگه

مامان خورشید خانوم
بچه ها ی تو جمع فامیلای شوهر بجای اینکه برگرده از عروسش تعریف کنه برگشته میگه عروسم آشپزی بلد نیس،من ...

عزیزم یه چیزی بگم؟

عکس العمل هایی که نشون میدی جوری نیست که طرف بفهمه این عکس العمل به کودوم کار مربوطه. تو این داستان آشپزی عمرا مادرشوهرت شک کنه به خاطر اون حرفش باشه.

اتفاقا برعکس اگه قصد داشتی غیر مستقیم حرفتو بزنی باید یه سفره هفت رنگ مینداختی تا همچین حرفی نزنه دیگه‌ اما حتی بهتر از این کار اینه به خودش با ملایمت بگی من از این حرفتون جلوی جمع ناراحت شدم‌. همین

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه چیزی بگم؟ عکس العمل هایی که نشون میدی جوری نیست که طرف بفهمه این عکس العمل به کودوم کار مر ...

آخه میدونی چیه اصلا دوس ندارم بشینم ازش گله گی کنی ک چرا اینو گفتی ،اینجور فک میکنه خیلی برامن مهمه،من آشپزیم حرف نداره،لزومی نمیبینم بخام خودمو ب کسی ثابت کنم،اون با زدن اون حرف فقط شعور خودشو نشون داد

مامان خورشید خانوم
آخه میدونی چیه اصلا دوس ندارم بشینم ازش گله گی کنی ک چرا اینو گفتی ،اینجور فک میکنه خیلی برامن مهمه، ...

نزن این حرفو. معلومه که رفتار پدر شوهر و مادر شوهر برا آدم مهمه. چه اعتراف بکنیم، چه نکنیم. همه هم می دونن. اتفاقا خیلی ضایعس که بخوایم تظاهر کنیم اصلا مهم نیستن. که اگر نبودن ذره ای از کاراشون ناراحت یا خوشحال نمی شدیم.

لازمم نیست به حالت گله بگین حرفتونو. یک جمله ی خبری کوتاه. من از این حرف شما ناراحت شدم. تمام. با آرامش کامل.

این روشی که شما انتخاب کردی دوتا بدی داره. یکی اینکه حرفت میمونه رو دلت و یه روز منفجر میشی.

دوم اینکه طرف اصلا نمی فهمه چرا این کارو می کنید. یعنی نمی تونه به کارای شما ربط بده، و فقط و فقط باعث میشه در نظرش بی شخصیت جلوه کنین در حالی که شما فقط از رفتار اون ناراحت بودین...‌

حرفام کلی هستش. نه تنها خانواده شوهر، باید همه مون سعی کنیم دلخوری هامونو مسالمت آمیز و با احترام از هم رفع کنیم. دنیا دو روزه. یه روزشم گذشته😉🤭

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

[QUOTE=109221720]نزن این حرفو. معلومه که رفتار پدر شوهر و مادر شوهر برا آدم مهمه. چه اعتراف بکنیم، چه نکنیم. همه هم م ...[/QUOنبوده،

درسته،اما آخه بدبختی من اینجاس نمیخام خودمو خاله زنک نشون بدم،من خیر سرم تحصیل کرده ام،دوس داشتم یجوری رفتار کنم ک هیچوقت مثلاگل گی ازکسی نکنم ک رومون ب هم واشه،ولی مث اینکه این رفتارام خوب نبوده

مامان خورشید خانوم
کاراتون ابدا سیاستی نداشت، فقط دارید یک دمل چرکی درست می کنید که وقتی سر ، باز کنه دیگه نمی تونید جم ...

بچه ها میشه یکم منو راهنمایی کنید خیلییییی باخودم درگیرم،از طرفی نمیخام خاله زنک باشم از طرفی هم نمیخام اجازه دخالت بدم،اصلا انقد مادرشوهرم بهم تیکه انداخته ک ازش متنفر شدم درحالیکه من نمیخاستک اینجوری شه 

مامان خورشید خانوم
بچه ها میشه یکم منو راهنمایی کنید خیلییییی باخودم درگیرم،از طرفی نمیخام خاله زنک باشم از طرفی هم نمی ...

من حتی با جاری ها هم همینجورم ،بهم گاهی بی ادبی میکنن مثلا یه حرفای بیشعوری میزنن (ازشون تو ذهنتون غول نسازید خدایی بافرهنگن ولی خب گاهی هم یه حرفایی از دهنشون در میره)منم جواب نمیدم،اما خون خونمو میخوره و در عمل دیگه رفتارمو باهاشون سرد تر میکتم و رفت و امدمم کمتر

مامان خورشید خانوم

تالان فک میکردم رفتارم درسته اما الان میفهمم نه،آخه همشونم میگن فلانی (یعنی من) اصلا اهل چیزای خاله زنکی نیستو کاری ب کار هیشکی نداره منم تاالان فک میکردم روشم درسته ک ناراحتیمو ابراز نمیکنم

مامان خورشید خانوم