2777
2789
عنوان

سیاست های من در مقابل خانواده شوهر!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 54 پست
رفتارت با خانواده خودت هم همینطوره؟ اونم مادره.حق داره همونقدر که مامانت تورو میبینه اونم پسرش رو ب ...

😨😨😨🤐🤐🤐🤐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنهاچیزی که واقعا دلموشکست وهیچوقت یادم نمیره اینه که روی تخت بیمارستان نفس های اخرمیکشیدم دکترم ...

ای خدا 

این نماز خوندن خونه مادرشوهر معذلیه😒😒😒😒کلا معیار خوب و بد ادما دلاراست شدن میدونن

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
ای وای خدا رو شکر عزیزم که سالمی عمر و زندگی دست خداست انشاءالله زندگی هم به کامت میشه

ممنون عزیزم🌹🌹

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم از سیاستام بگم. احترام میذارم بهشون مثل پدر و مادر خودم. هرگز راجع به کسی غیر از خودمون باهاشون ...

در مورد همه جواب نمیده گلم من مثل شما بودم ولی کاری کردن به کل رَویه ام رو تغییر دادم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

این چه سیاستی اخه 

کلا بگو قطع رابطه کنید و مادرشوهر هیچ حساب کنید 

بچه اید مگه لجبازی میکنید و قهر ؟

مادر خودتون هم بود اینکار میکردید ؟

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ای خدا  این نماز خوندن خونه مادرشوهر معذلیه😒😒😒😒کلا معیار خوب و بد ادما دلاراست شدن میدونن

👌👌👌

والا بخدا.نی نی  درچه حاله؟دخمله یاپسر؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه ها اشتباه متوجه شدین،من اصلا بی احترامی نمیکنم بهشون،روابطمونم خیلی باهم خوبه،خداروشکر تاحالا باهم حتی بحثم نداشتیم،من فقط میگم در مقابل دخالت کردن نباید مظلوم بود و هرچی گفتن بگیم چشم،باید با سیاست اونی ک نظر خودمونو رو اجرا کنیم،تا بعد از گذشت سالها حسرت نخوریم ک چرا اینکارو نکردیم اونکارو نکردیم

مامان خورشید خانوم
👌👌👌 والا بخدا.نی نی  درچه حاله؟دخمله یاپسر؟

نی نی وزن نگرفته زیاد دکتر. امروز گفت نه خودت وزن اضافه کردی بچتم ریزه😔😔😔پسره

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
در مورد همه جواب نمیده گلم من مثل شما بودم ولی کاری کردن به کل رَویه ام رو تغییر دادم 

آره عزیزم آدم با آدم فرق میکنه قبول دارم بعضیا جنبه صاف و ساده بودنو ندارن. ول حرفم اینه رفتار سالم با بیشتر آدمای نرمال جواب میده. میگم با پیش فرض اینکه خانواده شوهر مخل زندگی ما هستن نباید زندگی کرد.

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
نی نی وزن نگرفته زیاد دکتر. امروز گفت نه خودت وزن اضافه کردی بچتم ریزه😔😔😔پسره

نگران نباش عزیزم.منم تا7ماهگی فکرکنم10کیلوکم کرده بودم.ارامش داشته باش اونشم درست میشه ایشالا🙏🙏

آره عزیزم آدم با آدم فرق میکنه قبول دارم بعضیا جنبه صاف و ساده بودنو ندارن. ول حرفم اینه رفتار سالم ...

مادرشوهر من بمن گفت نباید تند تند بری خونه مامانتو پسرمو تنها بذاری،باید ۲ ماه یه بار بری،این درحالی ک میگفت خونه ما باید هر ۲ یا ۳ روز در میون بیاید

خب عزیزم بین خانواده ها مگه چه فرقی هست ک این حرفو میزنه،منم برااینکه بهش ثابت کنم ک حرفش هیچ تاثیری تو زندگیم نداره خونه خودش دو ماه یه بار میرم

مامان خورشید خانوم
آره عزیزم آدم با آدم فرق میکنه قبول دارم بعضیا جنبه صاف و ساده بودنو ندارن. ول حرفم اینه رفتار سالم ...

بله کاملا درسته😘

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مادرشوهر من بمن گفت نباید تند تند بری خونه مامانتو پسرمو تنها بذاری،باید ۲ ماه یه بار بری،این درحالی ...

خب ایشون حرف بسیار نا به جا و زشتی زدن. 

ولی من اگه جای شما بودم با آرامش میگفتم هم من به خانوادم نیاز دارم هم اونا به من. نمیشه که اینجوری. مثلا خودتون فکر کنین ما اینجا هم دوماه یه بار بیایم. واااای دلتون تنگ نمیشه؟

همینو میگفتی می فهمید همچین چیزی ازت بخواد خونه خودشم نمیری و دهان مبارک رو دیگه به چرت و پرت نمی گشود😁

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹