2777
2789
عنوان

سیاست های من در مقابل خانواده شوهر!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 54 پست

بدتر میشه عزیزم اونا ساکت نمینشینند.شمشیر از رو نبند هیچوقت.

ایشالا در مورد شما این جوری نباشه. ولی تجربه من میگه با خانواده شوهر باید مداراکنی تا زندگیت ارامش داشته باشه. همیشه باید بازیرکی خط قرمز هات رو مشخص کنی . 

من تنهاچیزی که واقعا دلموشکست وهیچوقت یادم نمیره اینه که روی تخت بیمارستان نفس های اخرمیکشیدم دکترم ...

هنوز زنده ای که خدا رو شکر چت بود مگه؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اینایی ک گفتی خیلی خوبه دیگ؟؟؟؟

بعدشم هرکسی خانواده شوهرش متفاوته ممکنه ی خانواده مظلوم و با شرف باشن بعد عروسشون بخواد دوماه ی بار بهشون سر بزنه فقط بی شعوری خودشو نشون داده

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️

دیدید بچه رو میخوان خر کنن میگن بده ببینیم میتونه؟؟  که بچه جو زده بشه مث خر کار کنه؟؟   شوهرم داشت فرش میشست مادرشوهرم چند بار گف برو کمک   منم روز اول پریودیم بود نرفتم   گف.. (اسم شوهرم) بده ببینیم ایشین میتونه بشوره   که من خر بشم جو بگیره مث خر کار کنم که خودمو نشون بدمو..... من بازم ب یه ورمم حساب نکردم خخخ

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
همسرت هم دو ماه یکبار میره؟

نه به همسرم میگم هر روز برو،چون من با رفتن اون مشکلی ندارم،اما خودمو دیگه ازشون دور کردم،از قدیم گفتن دوری و دوستی،قبلا زیاد میرفتم همش تو همه چیزم نظر میدادن،مادرشوهرم میگفت باید نزدیک ما خونه بگیرید در حالیکه من مخالف بودم،جلوشون هیچی نگفتم ک بخاد ناراحتی پیش بیاد یا رومون ب روی هم باز شه،اما شوهرمو راضی کردم رفتیم دورترین منطقه به اونا خونه گرفتیم،اونم فقط حرص میخورد

مامان خورشید خانوم

منم از سیاستام بگم. احترام میذارم بهشون مثل پدر و مادر خودم.

هرگز راجع به کسی غیر از خودمون باهاشون حرف نمی زنم. غیبت نکردن باعث اعتماد و محبتشون میشه.

گاهی مربایی، ترشی کیکی چیزی درست کنم برا مادرشوهرمم میذارم.

تو مناسبتا مث تولداشونو روز مادر و پدر هدیه میخرم براشون.

کمی هم از شوخ طبعیم استفاده می کنم.

اصصصصلا تو هیچ کارشون دخالت نمیکنم. تا نظر نخوان ازم چیزی نمیگم.

هر موقع چیز قابل تحسینی ببینم میگم. مثلا دستپخت مادرشوهرم...

اینا باعث شده مامان بابای همسرم همونقد که شوهرم عاشقمه عاشقم باشن🤣🤣🤣🤣

اصل مطلب اینه، دلو باید صاف کرد

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

رفتارت با خانواده خودت هم همینطوره؟

اونم مادره.حق داره همونقدر که مامانت تورو میبینه اونم پسرش رو ببینه

اینکه تو بی ادبی شکی توش نیست

میشه احترام گذاشت و گفت چشم اما کار خودت رو بکنی‌نه این رفتار زشت و عقده وار رو از خودت نشون بدی

هنوز زنده ای که خدا رو شکر چت بود مگه؟؟؟

اره دیگه زنده موندم از بد روزگار.سنگ صفرا دررفته بودعفونت کل بدنموگرفته بودبه ریه هام اسیب زده بودوپلاکت خونمم 40تادونه شده بود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اتفاقا تا ب امروز نشده کوچکترین بی احترامی کنم،حتی باورتون نمیشه در مقابل دخالت هاش هم سکوت میکنم و ...

مثل منی با این تفاوت که من سالی یک یا نهایت ۲ بار میرم

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

منکه مجردم شاید قضاوتم اشتباس ولی آدم ازدواج میکنه برای آرامش و خوشبختی بیشتر نمیره که میدون جنگ

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
اره دیگه زنده موندم از بد روزگار.سنگ صفرا دررفته بودعفونت کل بدنموگرفته بودبه ریه هام اسیب زده بودوپ ...

ای وای خدا رو شکر عزیزم که سالمی عمر و زندگی دست خداست انشاءالله زندگی هم به کامت میشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍