2777
2789
عنوان

اونایی که بچه نوزاد شیرخواره از دست دادن بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر هدفت از این تاپیک چیه واقعا 

روحیه ام نابود شد حالم بده کاش نمیذاشت چون بچه ی خودشم نیس

حرف زدن که بلد نیستی🥴حرف نزدنم کلا بلد نیستی🤐خطاب به بعضی کاربرا😒 عقده ای یعنی کسی که امضامو بر علیه خودم استفاده کنه😅
عزیزم.برای  شما خدایی نکرده اتفاق افتاده؟

برای عمم... با تریلی تصادف کردن 

الحمدلله خوشون زندن ولی این نوزاد شش ماهه که دختر دومشونه جمجمش شکست مرگ مغزی شد و مرد...

من که مادرش نیستم تو این یه هفته مردم.... افسردگی گرفتم... دم به دقیقه مثل مه و ماتا میشم... به یه نقطه خیره میشم .. گریه می کنم... 

من هر نوزادی رو بغل کنم حس می کنم بچه خودم... حس مادری بم دست میده ... براهمین داغش خیلی برام درد داره...

من خودم عقدم هنوز عروسی نکردم بچه ندارم  

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
خوب منم همینو میگم  یه عکس گذاشته با یه تاپیک کلی معلوم نیست میخواد بقیع رو ناراحت کنه  د ...

گفتم که صفحه یک آخر صفحه گفتم

تو رو به هرکی می پرستید و قبول دارید با بچه صندلی جلو نشینید.... صندلی عقب هم مادر هم بچه بشینن... به درک که راننده ناراحت بشه ...  به زجر بعدش نمی ارزه... تو خدا گوش بدید... سرسری نگیرید اتفاقه میوفته...

خدا به دلش آرامش بده

دگرگون‌شدم 

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
بعد عمری اومدم نی نی سایت...حالا ببین با چه تاپیکی روبرو شدم...از شانس من...😫😫😫

عزیزم شرمندم فقط هم مشاوره میخواستم هم اینکه بگم صندلی جلو نشینین... من شرمندتونم

نمیخواستم ناراحتتون کنم...

ولی بچه هرچی بزرگ تر باشه خاطراتش بیشتره و بیشتر داغ داره... تاالآن درست نمیفهمیدم مادرای شهدا چی میکشن.... تازه درک کردم