2777
2789
عنوان

من فقط تنهام یا همه اینطورین؟؟؟!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو خونه راحتم بهم تنهایی خوش میگذره ولی مثلا بیرون نمیدونم باید چیکار کنم  مثلا تنهایی سینم ...

آره خيلي 

برو باشگاه با ورزش دوست شو پياده روي برو الانم هوا عاليه 

سينما  و كافه هم تنهايي حال ميده  

من تو باشگاه هم با كسي دوست نميشم چون وقتم تلف ميشه اونجا ،فقط سلام و عليك كنن جواب ميدم 

یکی اینکه الان دیگه هرکی درگیر زندگی خودشه و حوصله شنیدن مشکلات زندگی کس دیگه رو نداره  یکی هم ...

خب حالا زنگ زدن فقطم گفتن مشکلات نیس ک،من میگم برا هیچی تبریکم نمیگن،نمیدونم شاید از حسودیشون باشه،خودمم موندم

مامان خورشید خانوم
با شوهرم هم ميريم بيرون ولي من تنهايي هم همه جا ميرم و البته بقيه به من گير ميدن كه همراهشون خريد بر ...

آها همونه منم شوهر داشتم نیاز زیادی به دوست احساس نميکردم.الان تو خونه ميشينم همش میگم خدایا تکلیفم چی میشه آینده چی میشه نکنه همیشه تنها بمونم.تنها هم اصلا حوصله بیرون رفتن ندارم دوستانم که همیشه نیستن.اگه ازدواج کرده بودم همه چی خييييلي فرق ميکرد

عزیزم این مسئله اپیدمی شده .اینایی هم که میان برای سرک کشیدن تو زندگیهاس که نکنه از دیگران عقب بمونن ...

اووووف،دقیقا همینطوره

ولی شنیدن این حقیقت تلخ خیلی برام سخته،آخه چرا آدما باید انقد تنها شن

مامان خورشید خانوم
آها همونه منم شوهر داشتم نیاز زیادی به دوست احساس نميکردم.الان تو خونه ميشينم همش میگم خدایا تکلیفم ...

من مجرد هم كه بودم همينجور بودم صبح تا شبم هم مشغول كاراي مختلف بودم اونم تنهايي 

البته اينطور نيستم كه مثلا كسي سمتم بياد مثلا بزنم تو گوشش،با ديگران هم ارتباط خوبي دارم ولي نميذارم دوستي به وجود بياد 

من همیشه یاد همه میکنم گفتم یبار زنگ نزنم ببینم هیشکی به فکرم هست یا نه ک فهمیدم بود و نبودم برا هیش ...

انگار همه به زور میخان بهم ثابت کنن که آره ماسرمون شلوغه وقت نمیکنیم بهت زنگ بزنیم

درحالیکه اینا همش دروغه کسی ک واقعا بخاد وقت میکنه

مامان خورشید خانوم
خب حالا زنگ زدن فقطم گفتن مشکلات نیس ک،من میگم برا هیچی تبریکم نمیگن،نمیدونم شاید از حسودیشون باشه،خ ...

اینم یه دلیش هست که نمیتونن بهتر از خودشون ببینن

من زیاد دوست دارن و فقط به عنوان وقت گذرونی باهاشونم . وابستگی عاطفی  خیلی خیلی کم 

چون زمونه اینو بهم یاد داد.نمیدونی چقدر براشون انرژی و وقت صرف کردم 

اینم یه دلیش هست که نمیتونن بهتر از خودشون ببینن من زیاد دوست دارن و فقط به عنوان وقت گذرونی باهاشو ...

بچه ها میخام منم رو خودم کار کنم به جز خانوادم دیگه بکسی زنگ نزنم،اونروز از حرصم برداشتم کل شماره های فامیل شوهرجانو حذف کردم خخخخخ

شما تاحالا ازاینکارا کردین؟چ

مامان خورشید خانوم
اووووف،دقیقا همینطوره ولی شنیدن این حقیقت تلخ خیلی برام سخته،آخه چرا آدما باید انقد تنها شن

برای اکثر آدمها این مسئله تو خانواده هم هست .بین خواهرا  یا برادرها

حالا اونها هم خودشونو با هم قیاس میکنن و عواطف خیلی کمرنگ شده متاسفانه 

من پدر مادر هایی رو هم میشناسن که با فرزندی بهترن که منفعت بیشتری براشون داره یا بشقابش چربتره

انگار همه به زور میخان بهم ثابت کنن که آره ماسرمون شلوغه وقت نمیکنیم بهت زنگ بزنیم درحالیکه اینا هم ...

من فقط یه نفر بود ک واقعا دلتنگم بود دلسوزم بود التماس میکرد بیشتر بهش سر بزنم از دست دادمش حالا من موندمو ادمایی ک میخوان زمینم بزنن

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤
من فقط یه نفر بود ک واقعا دلتنگم بود دلسوزم بود التماس میکرد بیشتر بهش سر بزنم از دست دادمش حالا من ...

آخی عزیزم متاسفم،اگه دوس داشتی بگو اون یه نفر کی بوپ

مامان خورشید خانوم