2777
2789
عنوان

من فقط تنهام یا همه اینطورین؟؟؟!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریم 

ولی غصه نمیخورم چون تجربه ثابت کرده هر کی اومد جلو واسه منافع خودش و مخبری و سوءاستفاده و .. بوده 😐فقط یه چنتایی هستیم باهم خوب و پایه ایم که هر کدوممون تو یه شهریم الان

شما فک میکنی دلیلش چیه؟ من خودم فک میکنم شاید بیشتر بخاطر سختگیری خودمه که حاضر نمیشم با هرکسی دوست ...

یکی اینکه الان دیگه هرکی درگیر زندگی خودشه و حوصله شنیدن مشکلات زندگی کس دیگه رو نداره 

یکی هم اینکه چشم و هم چشمی زیاد شده و هیچکس دوس ندار با تعریف کردن مشکلات زندگیش سطح زندگیشو‌پایین بیاره و رازای زندگیشو ب کسی بگه 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
بقیه چی کار داری  خانواده ات مهم هستند

میدونی چیه گاهی حس میکنم تو این دنیا جز همسرمو خانوادم هیچکس دیگه دوسم نداره،ینی هیچکس حتی یاد منم نمیوفته ک بخاد بهم زنگ بزنه

مامان خورشید خانوم

عزیزم این مسئله اپیدمی شده .اینایی هم که میان برای سرک کشیدن تو زندگیهاس که نکنه از دیگران عقب بمونن و چشم و هم چشمی هست  و با اینکه بگن ما این پیشرفتو کردیم تو هنوز نه .دیگه رابطه ها برای علاقه و دوستی نیست و باطنش چیز دیگه هست

خوش به حالت.چ روحیه خوبی!من تنهایی دوس ندارم تا خیابون برن.بهم خوش نميگذره

با شوهرم هم ميريم بيرون ولي من تنهايي هم همه جا ميرم و البته بقيه به من گير ميدن كه همراهشون خريد برم يا برم پيششون كه با اينكه سختمه كمكشون ميكنم 

مثلا ميرم باشگاه ،دو سه ساعت اونجام بعد ميرم خريد ،بعد مثلا فيلم جديد مياد ميرم ميبينم ،ميرم شابدالع ...

من تو خونه راحتم بهم تنهایی خوش میگذره ولی مثلا بیرون نمیدونم باید چیکار کنم 

مثلا تنهایی سینما یا کافه خوش میگذره؟

منم تنهای تنهام فقط مامان و بابام را دارم و بس. کاش ازدواج نکرده بودم. از وقتی ازدواج کردم تنهاترین ...

آخ که گل گفتی زمان مجردی حداقل پدر ومادرها بودن اما حالا زن وشوهر موبایل به دست وتنها زیاد شده

آخی عزیزم سعی کن همیشه شارژ داشته باشی چون خودت افسرده میشی

من همیشه یاد همه میکنم گفتم یبار زنگ نزنم ببینم هیشکی به فکرم هست یا نه ک فهمیدم بود و نبودم برا هیشکی مهم نیس

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤
سختتون نیس اینجوری؟ منم تنهایی رو ترجیح میدم به تو شلوغی بودن ،اما خب گاهی هم واقعا کم میارم،دلم می ...

من كلا اهل درد دل كردن نيستم و مشكلاتمو خودم حل ميكنم ،مگه اينكه به مامانم بگم تا دعام كنن 

عزیزم با همسر و خانواده خوش باش همون بهتر ک کسی سراغتو نمیگیره دوستم ب هیییچ عنوان ب درد نمیخوره ب ...

فکرشو کن به یکی از دوستام یه خوبیایی کردم که خواهرای خودش بهش نکردن،اما الانم تا من بهش زنگ نزنم اون زنگ نمیژنه،گاهی از اینهمخ خریت خودم عصبانی میشم

مامان خورشید خانوم